Úgy érzem nincs helyem ebbe a világba, mással is van így?
Figyelt kérdés
Úgy érzem nincs helyem ebbe a világba. Pedig meg van a családom, lányok is vannak az életembe, dolgozok is meg minden. De egyszerűen úgy érzem valami hiányzik.Nem találom a helyem az életembe. Nem tudok az lenni aki szeretnék, de még én se tudom mit szeretnék. Úgy érzem csaló vagyok saját éltembe. Látnak valamilyennek, pedig más vagyok. Élem az életem de mégis hiányzik valami.2016. máj. 13. 20:18
1/5 anonim válasza:
Nem vagy egyedül.Szerintem majdnem mindenkinek vagy egy ilyen hullámvölgy rész az életében.
Szerintem kezdj neki valami új hobbynak.Csinálj olyan dolgokat amiket nem szoktál.Így még több sikerélmény érhet és jobban leszel.Elmúlik ez az érzet.
2/5 anonim válasza:
én is így vagyok, de sajnos még bírni kell. Még 40-50 év és vége.
3/5 anonim válasza:
Lányok vannak az életedben, dolgozol is és nem látod az élet értelmét? Ajaj. Akkor én mit mondjak, 25 éves szűzként és munkanélküliként, sosem volt még barátnőm és a testalkatom is olyan, hogy már évek óta emiatt depressziós vagyok, egészségügyi problémáim vannak és itt vegetálok a szüleim mellett. Örülj inkább annak, hogy a legfontosabb dolog az életben neked megadatott: a nők. Inkább szedd össze magadat és ne sajnáltasd az életedet, mert szerencsés vagy.
4/5 anonim válasza:
Csinálj önvizsgálatot. Elég alacsony szinten lehet az önismereted, javíts rajta.
5/5 anonim válasza:
Akkor bátorításnak leírom én milyen vagyok, ezután majd talán értékeled amid van: szóval, engem csak egy dolog érdekel (lényegtelen, hogy konkrétan mi az), nem átlagos mindennapi szakma, és nehéz megélni belőle, viszont csak ehhez van tehetségem és CSAK ez érdekel. Végeztem egyetemet, bár csak büfészakot, és egyáltalán nem érdekelt. Nem dolgozom, csak azzal az egy dologgal foglalkozom, de ahhoz idő kell, hogy pénzem is lehessen belőle, plusz, akik tudtak volna benne segíteni lebetegedtek komolyan vagy csak abbahagyták. Munkahelyre nem vagyok képes járni, meg is őrülnék, nem tudok jópofizni és úgy érezném, hogy megcsalom magam. Az egyetem is borzalmas volt, hasonló érzésekkel. Csak anyám nevelt, most is vele élek, de segítem, nem dohányzom, iszok vagy bulizok, így nem érzem úgy, hogy túlságosan teher lennék. Barátaim nincsenek. Egy se. Csajozni iskolás koromban tudtam, mos az attitűdöm miatt nehezen megy. De én ilyen vagyok, csak ebben a világban nehéz így. Te pedig értékeld amit elértél, mert te legalább elmondhaod ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!