Huszonéves fiú vagyok és akarok gyereket! Nagyon! Sőt nagyon cukinak tartom őket! Ez normális? 25f
Jézusom, jó hogy nem valami orosz mail order bride-ot akarsz. Számodra a nő csak egy tárgy ami szül neked és behozod másik országból? Hát ne csodálkozz ha a "feministák" rád támadnak. Arról nem is beszélve, hogy attól mert valaki x országból származik, még nem biztosan lesz jobb. Kb olyan szintű általánosítás, mint hogy az angolok ridegek, vagy hogy a németek precízek. Legfeljebb arról van szó, hogy nekik nem áll rendelkezésükre az a tudás, neveltetés és lehetőségek aminek alapján teljeskörő döntés tudnának hozni. Ez tudod olyan, hogy a szobamacskának is csak azért nem hiányzik a kert, mert nem tudja, hogy milyen az. Te csalással akarod megkapni azt amire vágysz. Azt hiszed jobban fog szeretni, jobban fog a kedvedre tenni, jobban fog értékelni, jobban fog neked gyereket szülni, csak mert rosszabb helyről jött? Ez aztán a nagy dicsőség. Azért érzelmeket szeretnél, vagy ez valami tiszta üzlet lesz?
Senki fizetését nem nézem le, csak tudod 100 ezer forintból még pelenkára sem fog rendesen telni és azt viszont pontosan tudom milyen az amikor egy gyereknek nélkülöznie kell és baromira nem kívánom azt másnak és pontosan tudom, hogy jobban is lehet élni, akárhogy kapálódzol. Az ilyen kamuszöveg, hogy 'csak szeretet legyen' bullshit, a gyereknek ugyanolyan trauma amikor egész életében nélkülöznie kell.
Ez a teljes anyagi biztonság egy nagy mellébeszélés, ilyet senki sem akar. Egyszerűen anyagi biztonságot akar, pont. Egy olyat amin látszik, hogy nem csak pillanatnyi dolog, hanem volt egy kis múltja és némi jövője is valószínűleg lesz, emellett némi tehetséget amivel újra lehet építeni ha esetlen elveszik. Érdekes mód, ezt elég sok ember képes biztosítani. De nálad valószínűleg beakadt a lemez, hogy folyton ezt a fantáziát ismételgeted. xD
A házaid szép dolgok de az az igazság, hogy azokért te semmit sem dolgoztál, csak azt bizonyítják, hogy éretlen fiúka vagy, akinek még semmit sem kellett tenni az életben. És még te véded szegény kisembereket akik keményen dolgoznak. Jó vicc. xD
Amúgy meg nekem nem kell más anyagi biztonsága, én sosem leszek hajlandó kiszolgáltatni magam másoknak, így bőven lesz időm a saját biztonságomat megtemerteni, bármelyik "Órszágban" is telepszek le. Ami más országok drága díjait illeti, azt a részt kihagytad, hogy ott a fizetés is több. És tudod van egy csodaszer aminek a neve: tanulás. Sok embernek bejött már. Te úgy beszélsz mintha a pénz az valami véletlen folytán ugrana az öledbe és ugyanúgy menne el. Nem, aki tesz érte annak szinte biztos, hogy valami sikerülni fog.
A 10 milliós autókat meg leszrom, szóval te se találj ki rólam hazugságokat. :D
Amúgy meg kicsit melléfogtál a személyeskedéssel. Nem Pesten lakom és plázába sem járok. Legfeljebb szigorúan azután, hogy kitrágyáztam az állatokat. :D És te tudod hogy kell megfogni a lapátot amíg a lakásaidon ülsz? És csirkét láttál már celofánon kívül? xD
Nagyon görcsösen vergődsz hogy valami dobozba szoríts mindenkit, csak ez nem így működik a valóságban. Nem csak akkor lehetek feminista (mármint szerinted az, mert én nem címkéztem magam) ha fővárosi plázapipi vagyok.
Komolyan mondom, élmény volt olvasni :D
A válaszolók kétharmada vmi liberális férfigyűlölő csürhe, a kérdező meg úgy felkapja a vizet mindenen, hogy csak na!
Amúgy teljesen normális ez, kérdező. Jó lenne, ha több ilyen fiú lenne, mint te.
16 éves nem plázacica Budapestről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!