Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Huszonéves fiú vagyok és...

Huszonéves fiú vagyok és akarok gyereket! Nagyon! Sőt nagyon cukinak tartom őket! Ez normális? 25f

Figyelt kérdés
Múltkor várakoztam, és volt egy kisfiú aki a nagymamával játszott. marha aranyos volt. Tiszta élénk igazi "rossz" kisfiú volt. rohangáltak a nagymamával, a végén azért nagymama elkapta a kisfiút de az tiszta aranyosan próbált menekülni. Persze sokaknak nem tetszett a váróban a műsor, de nekem az volt a fejemben hogy basszus de hazavinném magammal. és nem, nem pedo vagyok h elraboljam xD csak nekem is marhára kell egy ilyen kis aranyos gyerek. probléma az hogy a lányok nem annyira gondolkoznak így.... mindig a tökéletes anyagi biztonságot keresik habár ezt a büdös életeben nem találják meg mert sehol nem létezik 100% - o biztonság. ez persze a többség... 25f
2016. máj. 14. 22:04
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
27%

"Aki eleve így gondolkodik hogy "jaj tönkre megy az alakom" az ne szüljön gyereket."

És ez? Belegondolsz ebbe? Manapság az számít nőnek, aki kinéz valahogy. Aztán meg megalázod, hogy azt akarja, emberszámba vegyék?

Gusztustalan vagy. És persze, hogy te akarsz szaporodni. Mindig a gusztustalanja akar.

2016. máj. 15. 00:13
 12/38 anonim ***** válasza:
40%
Igen, normális érzéseim nem lehetnek. Hisz nő vagyok.
2016. máj. 15. 00:13
 13/38 anonim ***** válasza:
51%
Majd a kislányaitoknak is mondogassátok ezt. Őket is alázzátok meg. Mondjátok el nekik, hogy a dühe soha nem jogos, mindig a méhnyálkahártyájától függ.
2016. máj. 15. 00:15
 14/38 A kérdező kommentje:
Szerintem te nem is elmebeteg, hanem pszichiátriai eset vagy... Komolyan mondom kérj segítséget, mert ennyi harag és gyűlölet nem tesz t az egészségednek... :S
2016. máj. 15. 00:25
 15/38 A kérdező kommentje:
jót*
2016. máj. 15. 00:26
 16/38 anonim ***** válasza:

Igen.

Én 20 sem vagyok és ugyan ez van.

2016. máj. 15. 00:37
 17/38 anonim ***** válasza:
40%

Úgy bírom az olyan bölcs férfiakat akik a szülésről és ehhez hasonlókról oktatják ki a nőket, mikor ezekhez soha az életben semmi közük sem lesz. Könnyű ám más farkával verni a csalánt.

Azért elítélni egy nőt, mert mérlegeli a dolog veszélyeit könnyű ha neked csak annyi a dolgod hogy jól beleélvezz és ott vége is a bulinak. Aztán főznek, mosnak, takarítanak rád, megvan a szex is és ha foglalkozol 30 percet naponta a cuki gyerekkel akkor aztán tényleg te leszel a király. Csak sajnos a nő ennél kicsit többet áldoz. De te még azért is fel vagy háborodva, ha cserébe anyagi biztonságot vár el a szemtelenje... Kihordani, szülni, szoptatni ugyan nem tudsz, de akkor maradj vele otthon te, ha ilyen okos vagy! Áldozd fel érte az életed, a karriered, az egészséged, majd akkor a nő dolgozik és nem kell tőled várnia az anyagi biztonságot... Aztán meglátnánk mennyire lenne cuki amikor évekig napi 24 órában szívnák a véred.

2016. máj. 15. 02:31
 18/38 A kérdező kommentje:

"Áldozd fel érte az életed, a karriered, az egészséged, majd akkor a nő dolgozik és nem kell tőled várnia az anyagi biztonságot... Aztán meglátnánk mennyire lenne cuki amikor évekig napi 24 órában szívnák a véred."

Nem kötelező gyereket vállalni. Ezzel a mentalitással meg jóérzésű család-centrikus férfi pedig szerintem soha az életben nem is akarna tőled gyereket. Nincs mitől félned. Te neked is van valami mentális bajod, csak úgy mint az előtted siránkozónak. Projektálsz, kiforgatsz, utálkozol és sírsz...

2016. máj. 15. 02:49
 19/38 A kérdező kommentje:

"ha cserébe anyagi biztonságot vár el a szemtelenje."

Teljes anyagi biztonság nem létezik, még a fejlettebb társadalmakban sem. Bármikor beüthet valami... Viszont! Szerencse hogy nagyanyáink nem ezzel a mentalitással indultak az életnek, mivel nagyon nagyon hamar kihalt volna a fehér emberi faj... nem csoda hogy jelenleg amíg mi fehér emberek ettől a beteges gondolkodástól szenvedünk, addig mindenféle más népcsoportok nagyon szépen szaporodnak. Muzulmánoknál és romáknál nem ritka a 10 gyerek sem...

"ztán főznek, mosnak, takarítanak rád, megvan a szex is és ha foglalkozol 30 percet naponta a cuki gyerekkel akkor aztán tényleg te leszel a király."

Én nem tudom hogy te melyik tévképzetedben látod ezt velem kapcsolatban, de igazából nem is érdekelnek a torzult képzelgéseid. Részemről ennyit rólad. szia.

2016. máj. 15. 02:54
 20/38 anonim ***** válasza:
53%
Hagyd a fenébe a torz lelkű nyomorultakat, ne pazarold rájuk az idődet! Te csak maradj meg igazi férfinak, kedvesnek, jó lelkűnek, remélem megtalálod, akit majd boldoggá tehetsz a szép lelkeddel!
2016. máj. 15. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!