Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Huszonéves fiú vagyok és...

Huszonéves fiú vagyok és akarok gyereket! Nagyon! Sőt nagyon cukinak tartom őket! Ez normális? 25f

Figyelt kérdés
Múltkor várakoztam, és volt egy kisfiú aki a nagymamával játszott. marha aranyos volt. Tiszta élénk igazi "rossz" kisfiú volt. rohangáltak a nagymamával, a végén azért nagymama elkapta a kisfiút de az tiszta aranyosan próbált menekülni. Persze sokaknak nem tetszett a váróban a műsor, de nekem az volt a fejemben hogy basszus de hazavinném magammal. és nem, nem pedo vagyok h elraboljam xD csak nekem is marhára kell egy ilyen kis aranyos gyerek. probléma az hogy a lányok nem annyira gondolkoznak így.... mindig a tökéletes anyagi biztonságot keresik habár ezt a büdös életeben nem találják meg mert sehol nem létezik 100% - o biztonság. ez persze a többség... 25f
2016. máj. 14. 22:04
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
0%

#19 akkor neveld 90e-ből a gyerekedet, mellette fizess albérletet

meglátjuk mikor unod meg az éhezést.. mert gondolom te magad fogsz éhezni és nem a gyerekedet fogod éheztetni.

2016. máj. 15. 11:27
 22/38 anonim ***** válasza:
A kérdező nem tűnik egy fél-analfabéta munkanélküli naplopónak, tehát gondolom, az álmai eléréséhez meg fogja teremteni az anyagi hátterét, sőt lehet, hogy már most kezében van a színvonalas élethez szükséges tudás, végzettség, szakma, stb. Nem hiszem, hogy neki és családjának majd éhezni kellene.
2016. máj. 15. 12:12
 23/38 piriiiii ***** válasza:
Kedvesnek?????? :DDDDDDDDDDDDDDD
2016. máj. 15. 13:24
 24/38 anonim ***** válasza:
33%

Jaj istenem csak nem a ezerszer elmondott, betanult, bölcselkedő, agymosott szövegeket nyomatod te is?? Nem uncsi még?

Igen, van aki 10 gyereket szül, igen a nagyanyám is szült. Blabla. ÉS? Ő dolga. Ennek mi a célja, logikája, mit akarsz ezzel elérni, mi közöm van ehhez vagy mit kéne emiatt éreznem? Hol ebben a hatalmas vitanyerő aduász aminek te kezeled? Valahogy nem érzem a katarzist, ez csak egy random információ.

De azért csak kibújik a szög a zsákból azért ködösítesz meg nyomatod a körítést itt. Miért nem mondod azt, hogy IGEN, te hajlandó vagy feláldozni az életed a gyerekedért, otthon maradni vele stb. Talán akkor hiteles lennél a nők szemében, de így nagyon úgy tűnik, hogy csak valami tipikus éretlen kisfiúka vagy aki úgy viselkedik mint a gyerekek amikor kisállatot akarnak, aztán 5 perc után megunják, amikor már nem olyan cuki, és akkor szenvedhet vele a szülő élete végéig.

De most komolyan hogy jössz te ahhoz, hogy kioktass és lenézz nőket olyan dolgokért amikről fogalmad sincs? Én sem oktatlak ki hogy hogyan verd a farkad, mert nekem olyan ninjcs és fogalmam sincs milyen érzés.

Az anyagi biztonság meg csak egy mentség nálad, mert én még egy nőt sem hallottam aki egy jól kereső férfi mellett még mindig az anyagi biztonságra panaszkodik. Biztos lepattintottak a 100 ezres fizetéseddel aztán emiatt azzal nyugtatgatod a kis lelked, hogy 100% biztonság úgysincs.

2016. máj. 15. 17:20
 25/38 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg ha már a személyeskedésnél tartunk, te vagy az aki kiírtál ide egy kérdés nem én/mi tehát neked van valami bajod és te nem csinálsz valamit jól. Különben fürtökben lógnának rajtad a nők, hogy legyél a gyerekük apja és eszedbe sem jutna itt vinnyogni.
2016. máj. 15. 17:23
 26/38 A kérdező kommentje:

te egy nagyon súlyosan beteg lelkű ember lehetsz nem éppen "kedves" kommentelő. Hidd el, TŐLED soha nem akarnék gyereket és szerintem egy normális lelkületű férfi sem... nem kötelező neked semmit sem tenned, sőt jobb ha nem is teszel soha.

"Biztos lepattintottak a 100 ezres fizetéseddel aztán emiatt azzal nyugtatgatod a kis lelked, hogy 100% biztonság úgysincs."

Tudod, Magyarországon a kezdő orvosi fizetés is 100.000 forint körül van. Ha állami szektorban dolgozol közalkalmazottként és nem ügyeskedsz mellé, akkor 150 ezer felett elég nehezen kereshetsz. De téged ez nem hiszem hogy érdekel... nyilván, van itt igény, kell a 300 ezer forintos telefon és a 10 millió forintos autó és hogy még pitizzenek is neked. Az ilyen feminista beteges emberektől hányok... komolyan szeretném veled ezt befejezni, mert semmi értelme ennek. Amúgy nem tartozom neked beszámolóval. De annyit elárulok, egyenlőre még nem kerestem ezzel a céllal barátnőt. Most tervezek és terveim szerint Erdélyből székelyföldről szeretnék lányt találni. Köztük még sok a normális mentalitású ember. Budapestről plázaqrvát, mint kiskegyed nem akarok.

2016. máj. 15. 20:09
 27/38 A kérdező kommentje:

"De most komolyan hogy jössz te ahhoz, hogy kioktass és lenézz nőket olyan dolgokért amikről fogalmad sincs?"

Én a te fajtádat nem tartom nőnek. Számomra ti valami Torzult félig férfi és félig nő közötti átmenetek vagytok. Kérlek ne írj többet mert nem reagálok rád mert nem akarom magam valami bugyuta feminista agymenéssel fárasztani. Sok sikert.

2016. máj. 15. 20:16
 28/38 anonim ***** válasza:
45%
Aha, szóval attól vagyok feminista, hogy szerintem egyformán ki kéne venni mindkét félnek a részét a munka nehéz oldalából is, és nem csak éretlenül a cuki kisgyerekekre nyáladzani. A kemény hétköznapokon nem olyan cukik már a gyerekek. Hát sok szerencsét a inkubátor kereséshez. xD
2016. máj. 15. 21:27
 29/38 anonim ***** válasza:
Te 70 %-os válaszoló! Úgy látom az értékelésekből, hogy nem túl sokan értenek veled egyet. Nem kellene ezen elgondolkoznod???
2016. máj. 16. 08:04
 30/38 A kérdező kommentje:

"Aha, szóval attól vagyok feminista, hogy szerintem egyformán ki kéne venni mindkét félnek a részét a munka nehéz oldalából is, és nem csak éretlenül a cuki kisgyerekekre nyáladzani. A kemény hétköznapokon nem olyan cukik már a gyerekek. Hát sok szerencsét a inkubátor kereséshez. xD"

Te rajtad lobotómiát hajtottak végre? Vagy miért projektálsz olyanokat amiket soha nem mondtam? Mondtam én neked olyat hogy nem akarom kivenni a részemet a gyermeknevelésből? Te komolyan tiszta hülye vagy... Nyilván én is ki akarom venni a részemet a pelenkázásból, a nevelésből, a gyermekkel való foglalkozásból, játékból, ha beteg a gyerek stb... Ráadásul mivel nem egy, hanem 3 saját tulajdonú ingatlanom is van Budapesten - örökség- így hidd el, lenne időm is kivenni a részemet ebből, mivel nem szorulok rá hogy napi 12-14 órában húzzam, egy lightosabb munka is elég nekem, mert így is meg van az anyagi hátterem... Természetesen ha gyűjteni is akarok, akkor nyilván elvállalok többet.

Sajnos én úgy érzem, hogy te egy merő rosszindulat, előítélet és ezen felül még férfigyűlölő is vagy. igen, az vagy, hisz egy rossz szavam nem volt, mégis olyanokat állítasz rólam ami nem igaz, ráadásul úgy, hogy nem is ismersz. Nem érdekel ha kötekedsz, de ha még olyanokat is hazudozol amiket nem mondtam azt kikérem magamnak!

Ui:

Attól vagy feminista, hogy sajnos azokat az elveket vallod amit sajnos egyes, magukat feministának nevező, férfi és család ellenes csoportok közvetítenek.

Nem is arról van szó hogy óvaintenél, hanem arról hogy még ki is kéred magadnak a gyermekvállalást... Röhögsz az átlagember kemény munkával megszerzett keresetén, mert ugyan már, mi az neked? Magyaron 400 ezer forintos egy főre eső fizetés dukál, alatta nincs gyerekvállalás. Legalább is szerinted. Álmodhatsz erről, itthon nem valószínű hogy megkapod, de ismerve a kinti lakás bérleti díjakat, szerintem ott sem.... írórszágban ugyanis maga a lakás egy havi bérlete kerül ennyibe, megvásárlási ára pedig 30 Millió... Csak ezért mondtam hogy teljes anyagi biztonságot ne keress sehol.

2016. máj. 16. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!