Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk! Mondjátok, ezt csak...

Fiúk! Mondjátok, ezt csak tettetitek?

Figyelt kérdés

Amikor nem emlékeztek az egyik csaj nevére,az mennyire igaz?

Akár egy éjszakás, akár a legszebb csaj,aki odavan érted..,ha megkérdezi a barátnőd a nevét,miért nem 'tudjátok'?

Ezt tettetitek,vagy tényleg ennyire hülyék vagytok néha?(Nem általánosítok,nem pont rád gondolok,ne haragudj ha nem ismersz magadra)

Nem csak ezekben a helyzetekben 'felejtetek' el neveket,vagy személyeket.

Tényleg úgy van,hogy aki nem fontos számotokra,az nem is létezik?

2016. máj. 13. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Ami, vagy aki nem fontos egy fiú/férfi számára, azt nem jegyzi meg.
2016. máj. 13. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
A férfi agya praktikus, felesleges információkat nem igazán szeret tárolni.
2016. máj. 13. 18:25
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Magyarul meghúztak egyszer, és már az esküvőt akarod?

Akkor tagadom le általában az ilyeneket, ha a kérdezőben látok potenciált, hogy Őt is megszerezhetem, vagy nem vagyok rá büszke, vagy tényleg annyit jelentett nekem.

Nem felejtem el annak soha a nevét, akivel jó volt, vagy többet akarok tőle.

2016. máj. 13. 18:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy nem emlékszik a lányra még nem lesz hülye. Sok ilyen lány van aki csak fut egy fiú után aki meg nem foglalkozik vele meg észre se veszi de persze hogy a lány van fent akadva hogy mi az hogy levegőnek nézik őt.. Apró történet->

Egyszer nyáron volt egy lány aki nagyon mosolygott rám meg szemezgetni akart velem egy kisebb fesztiválon de nem beszélgettünk meg engem annyira nem is érdekelt. Másnap bejelölt fészen és írogatott de mivel nekem teljesen unszimpatikus volt ezért próbáltam vele finoman tudatni hogy lesz...om. Kb rá fél évre utaztam a városi buszon mikor megláttam. Elfordultam nehogy észrevegyen de aztán odajött hozzám és kérdezte hogy én vagyok-e a ...(mondta a nevemet) amire reflexből rávágtam hogy -igen de honnan ismersz?- mire ő mondta hogy egy nyári fesztiválon találkoztunk és hogy csomót beszélgettünk meg ilyenek..(közbe meg még csak köszönni se köszöntünk egymásnak nemhogy beszélgetni) Én meg eljátszottam hogy nem emlékszem ő rá meg ilyenek. Szóval van hogyha valaki zavaró akkor neki előadjuk a kis tudatlant aki nem emlékszik rá csak azért hogy leszálljon rólunk.

2016. máj. 13. 18:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, mi volt a neve? Alakja, stílusa, viselkedése, stb jobban meg marad. Neveket majd nézegetem a naptárba.
2016. máj. 13. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha egy nevet nem tud megjegyezni, ott neurológiai gondok lesznek.
2016. máj. 13. 19:03
 7/9 anonim ***** válasza:
s miért kell minden sz.rt tudnunk ?
2016. máj. 13. 20:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Azt mondják, hogy a férfiak azt a dolgot jegyzik meg ami érdekli őket.

Egy nő viszont sok dologra is oda tud figyelni...

...csak éppen egyiket sem érti!

2016. máj. 13. 20:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Nőként nagyon rossz a névmemóriám. Egyetemen volt hogy olyat játszottunk hogy el kellett ismételni mindenkinek a nevét. Hát a felénél álltam a körnek de így is belebakiztam csomószor. Pláne ha nem illik rá a neve.

Párom pizzázóba jár ezer éve kajálni a kollégájával. Mindkettejüknek régi hagyományos nevük van (pl. József, János) és a kiszolgáló csaj őt mindig más néven szólítja valamiért. :D

Szerintem ez független a nemtől vagy a szexuális viszonytól. Ha csak egy szex volt akkor valószínű nem a nevét mantrázta közben.

2016. máj. 13. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!