Kedves fiúk! Nektek mennyi az ideális testsúly egy lányon, plusz hány kg-tól mondjátok rá azt hogy kövér?
Fogalmam sincs. A látvány a lényeg. Ha látványra kövér, akkor kövér, ha elfogadható, akkor meg elfogadható. Nem fogom megkérni, hogy álljon egy szobamérlegre, úgyhogy fogalmam sincs, mennyi a plusz kiló :D
A válaszra egyébként sem lehet válaszolni, mert lehet, hogy egy 190 cm, erős testalkatú, szép lány nyom annyit, mint egy 160 cm duci.
Válaszoltak, relatív.
Én személyiségemhez és testemhez kb 54-60 és kb ez 75-80tól lenne "kövér" ami ugyan úgy relatív, de ez még egyén véleménye függő is.
Megtapsolhatjátok magatokat.. :)
Okos magyar ember révén mindig csak támadtok másokat és fújoltok.
Mellesleg semmi köze nincs hozzám csupán kivancsi voltam mi az az atlag suly mert szuksegem volt meg par adatra a tesztemhez.
De....
4-es 5-os ti meg manipulalva sajnaltassatok magatokat edesanyatoknak hogy egy megkeseredett,masokat szapulo,unalmas eletu,csunya kockak vagytok.
Puszi :)
Kérdező te miről beszélsz?
5-ös vagyok
"Az egyetlen mérce a tükör,tök mindegy hány kg vagy ha a tükörbe nem vagy megelégedve magaddal"
Ebbe mi volt a magam sajnáltatása vagy a fújolás vagy a támadás?
Leírtam, hogy mi alapján kell mérni magad, mert a kg semmit se számít, a kg-ból nem tudjuk meg, hogy mennyi a tzs%-od,mennyi rajtad az izom,milyen a csontsűrűséged.
És te mi alapján szidsz engem amikor én egy rossz szót nem mondtam neked?
Az attól függ milyen magas. De átlagosan 85-90 kg szerintem.
Amúgy van egy mondás, miszerint "nincs rajtad felesleg, hanem inkább nem szenvedsz hiányt" ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!