Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan, hogy valaki örök...

Van olyan, hogy valaki örök vesztesnek születik?

Figyelt kérdés
Nekem az a nagy problémám már kicsi korom óta,h egyszerűen semmiben nincs szerencsém. Akármihez nyúlok az úgysem sikerül. Egy csődtömegnek érzem magam. De már gyerekkoromban sem szerettem élni. Hiába mondják,hogy szép csaj vagyok de ezzel nem érek el semmit. Azt mondják nekem akik ismernek,hogy mindig negatívan gondolkozom mindenben a rosszat látom és azért nem jön össze semmi. De szerintem ez a pozitív gondolkodás egy nagy baromság. Mert az élet a szerencsén múlik van aki szerencsésnek születik és valaki meg szerencsétlennek. Sajnos én az utóbbiak közé tartozom. Párkapcsolatom sincs mert nem járok sehova általában neten ismerkedek de ott meg a legtöbbje nem megbízható és csak kalandozni akarnak. Nekem meg komoly kapcsolat kéne már szeretnék boldog lenni vége. De úgy látszik nekem nem jár a boldogság csak a szenvedés. Az egészségem sem a legjobb. 2 évvel ezelőtt pánikbeteg voltam gyógyszert szedtem 1 évig. Amit abbahagytam már. Viszont érzem magamon,hogy nem vagyok egészséges. Nem tudom mit tegyek,h jobb legyen az életem én nem hiszek már semmiben. Valaki tudna tanácsot adni?
2016. máj. 10. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha mindenhez negatívan állsz hozzá, akkor úgy sem fogsz mindent beleadni, mert "minek? úgy sem fog sikerülni". Ha nem fektetsz elegendő energiát azokba a dolgokba amiket el szeretnél érni azért csak magadat okolhatod. Igen van akinek több szerencséje van meg van akinek kevesebb, de ilyen az élet attól még nem kell feladni, senki sem születik szerencsétlennek.
2016. máj. 10. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Ajánlom az élet játéka című könyvet. Egy teljesen új nézőpontot kapsz általa, és kitudja, talán megváltoztatja az életed, és a gondolkodásod mint nekem.
2016. máj. 10. 16:12
 3/8 anonim ***** válasza:

és ki dönti el, hogy ki lesz szerencsés vagy ki nem? Felhők tetején csücsülő jóisten?

ne viccel j már.

azért nem sikerülnek a dolgaid, mert nem értesz hozzájuk, és lusta vagy megtanulni a módját, hogy sikerre tudd vinni.

2016. máj. 10. 16:39
 4/8 A kérdező kommentje:
velem aztán bunkóskodhatsz nem érdekel nem tudsz te semmit rólam sem az életemről meg,hogy milyen ember vagyok. Amúgy meg sose voltam lusta akármit megcsinál amit egy nőnek kell.
2016. máj. 10. 16:51
 5/8 Blade Bone ***** válasza:
Hát, tényleg negatív vagy... tök kedveseket írtak páran, és te mégis a rosszat veszed csak fel.
2016. máj. 10. 17:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Bocsi de én az utolsó hozzászólónak írtam ezt nem mindenkinek!
2016. máj. 10. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem csupán a pozitív gondolkodásról szól a dolog,tenni is kell érte bizony.

Nincs olyan mély lelki válság, amiből nem lehetne talpra állni :)

Gyerekkorodban sem szerettél élni,lehet a problémáid gyökere ott keresendő...

2016. máj. 10. 17:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Mivel tudom, hogy nem fogod elolvasni a könyvet, mert sajnáltatni magadat könnyebb, mint tenni a boldogságért, és várni a csodát tátott szájjal, hogy a sült csirke a szádba repüljön, ezért leírom a lényeget belőle:

Mindig van minek örülni. Nem ismerlek, de csak, hogy párat tudjak említeni:

-van kezed lábad, tudsz bármit csinálni

-nincs háború

-még fiatal vagy

De tévúton jársz, ha azt hiszed szerencsével bármit ellehet érni. Én mindenért amim van, vérrel verítékkel megküzdöttem. Saját sorsunknak mi vagyunk a kovácsa.

Alattad a föld, feletted az ég benned a létra. Ha nem akarsz elérni semmit, akkor nem is fogsz. Tegyél is érte, ne csak sajnáltasd magad.

A szerencse nem létezik, csak kellő minka és kitartás. Minden éremnek 2 oldala van és szerintem te a rossz oldalát (akarod) nézni.

Gyakran szoktam mondani: az élet olyan mint egy magánvállalkozás. Ahogyan ma állsz a dolgokhoz és ahogyan döntesz, meghatározza holnap hogyan élsz.

2016. máj. 10. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!