A gyengék veszítenek, és csak az erős személyiségek érnek el valamit? És ki számít vesztesnek?
Most komolyan vannak ilyen... á, mindegy.... mi a kérdés, kedvesem? :3 Arra vagy kíváncsi, hogy mi a természet törvénye? Ismered azt a mondást, hogy "erősebb kutya b**ik"? Ezzel szerintem megválaszoltam mindent.
A gyengék megszületnek, de elpusztulnak, ebben mi nem evidens? Nem értem a kérdést! Körülbelül olyan, mintha azon morfondíroznál, hogy a repülő miért a szárnya miatt repül. Tehát ez egy evidens dolog, nem értem a kérdés miértjét.
Senki sem gyenge, csak van akinek többet kell küzdeni a boldogságért, a körülmények miatt.
Személyiségtől függetlenül el lehet érni dolgokat, akarat kell hozzá, és szerintem ész legfőképp. Reménytelen eset nincs, csak akaratlan.
Kérdező ez így van. a természet és az Élet szelektál.
De azt hozáfűzöm, hogy mindenki tud változni és erősödni.
De ehhez elszánás és akarat kell. Van aki erre indul és lúzerből nyertes lesz. van aki ehhez lusta és inkább vinnyog, mint a fürdős k .r va. Na ők az igazi lúzerek.
Az erős személyiségek valóban az erő útján érvényesülnek. De nemcsak úgy lehet elérni a célodat.
Bár kérdés, mit tartasz "erős" személyiségnek, és a kitartókat vagy az állhatatosakat is ide sorolod-e.
Aki más kárára fölényeskedik, az lehet akár pszichopata is, ő nem erős, hanem egy rendkívüli módon sérült ember. Erős az, aki talpra tud állni egy nehéz élethelyzetből, a sikertelenségek után képes erőt venni magán és tovább folytatni a dolgokat, ambiciózus és vannak céljai, van igénye fejlődni és jobban megismerni saját magát, képes önkritikát gyakorolni és szembenézni a saját hibáival.
Lehet, hogy te nem erre gondoltál, mert ezek vagy egyszerű emberek vagy kimagasló személyiségek, akik sokat tettek az emberiségért (pl. Gandhi). Talán te nem efféle erőre gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!