Mit csinálsz ha rámutatnak egy hiányosságodra?
Elgondolkodok rajta.
Viszont ismerek olyat aki színbecsületes és hangoztatja, hogy mindenkiben vannak hibák. Benne is. Aztán azt mondják neki: Sorolj fel legalább 2-t.
Felkapja a vizet és hisztizve elviharzik :D vicces
Nálam 3 féle verzió van:
Az első az, hogy tudok róla, hogy az említett dolog hiányosság benne, esetleg igyekszem minél jobban tenni érte, hogy ne legyen hiányosság.
A második, hogy nem tudtam, hogy ez hiányosságom, és elgondolkodok rajta, hogy vajon tényleg az-e, csak esetleg nem vettem észre. Mindenképpen kérek magyarázatot rá, hogy mivel indokolja, hogy így látja.
A harmadik pedig az, amikor határozottan tudom, hogy ez nem így van, és nem értem, miért gondolja ezt a másik fél rólam, ezért szintén megkérdezem, hogy mi az indok.
Ebben az esetben is elgondolkodom, hogy biztosan így van e. (pl. rólam általában azt mondják nagyobb társaságban, ahol nem ismernek annyira, hogy csöndes vagyok, pedig egyébként nem vagyok az, csak kell egy kis idő hozzá míg feloldódok)
Van olyan amit elfogadok, hogy ez van, lehet nincs is rá szükségem...van amelyiket megpróbálom pótolni...
23F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!