Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretik ennyien az...

Blade Bone kérdése:

Miért szeretik ennyien az animékat felnőttként?

Figyelt kérdés
Egyáltalán honnan ered ez a név? Én mindegyiket mesének hívom. Fura egy jelenség ez számomra, mintha csak titkolni próbálnák, hogy belül még gyerekek és megtámadnak, ha mesének nevezem ezeket az animékat. :/
2016. ápr. 23. 15:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
83%
Az anime nem mese. Ez egy általános tény, amit az animekedvelők egyhangúan ki is jelentenek. Az elfogultak, akik nem láttak még normális animét, és egy lapra teszik az összes értelmetlen(nem unalmas, ÉRTELMETLEN) rajzfilmmel, sosem fogják megérteni ezt. Éppen ezért nincs is értelme erről vitatkozni. Nevezheted akárminek az animét. De ha ennyire zavar, hogy beszólogatnak, akkor tartsd meg magadnak a véleményedet! Nem muszáj hozzászólni az ilyen témákhoz.
2016. ápr. 24. 15:11
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Anime=rajzfilm

Vannak gyerekeknek szóloak és felnőttebbknek szóló Animék.

Azért szeretjekük, mert szórakoztatóak, jobban visszajönnek az ézelmek történetük is jók. Nézek pl.: zombikat is, verdákat is és ez csak egy időtöltés hobbi... Inkább ez mint Ádám keresi Évát, Farm stb.

2016. ápr. 24. 21:54
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a meséket is felnőttek csinálják. Most nem az ilyen nagyon debil Teletubbies-ra gondolok, de pl. Johnny Bravo-ban, Dexter-ben van egy csomó olyan poén, amit felnőttként értettem meg, hogy wow. Meg ha már Pindúr Pandúrok, volt egy olyan rész, amiben a Beatles sztoriját játszották el. Még 14 évesen sem értettem, hogy Moko Jono az Yoko Ono, mert nem vágtam, mi merre.
2016. ápr. 24. 22:38
 34/34 anonim ***** válasza:
Műsoroknak meg csak alsó korhatára van. 12 tól 100000 évig is akár. Na és, ha épp rajzolt. Még ennyit szólnék hozzá. :)
2016. ápr. 24. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!