Miért szeretik ennyien az animékat felnőttként?
Mért ne tennéd ide? Az animék közül is sok van, ami sci-fi, és van csak olyan jó, vagy akár néhánynál jobb is, mint sok sci-fi élőszereplős film.
A csatornák tényleg fiatal közönséget céloznak meg az animékkel, mert nagyobb a közönség. De igazán sok minőségi és jó animét, ami a felnőtt, vagy akárcsak a tinédzser korosztályt célozzák meg nem fordítanak le magyarra. Ne a magyar nyelvű animéket keresd, főleg ne azokat, amiket mostanában adnak a TV-ben, ha igazán jót akarsz látni akkor keresgélj és ne az elsőt nézd meg, amire nyáladzanak sokan, még ha a legjobbnak is kiáltják ki.
Animékben is van trágár beszéd.
És különben, ha már külföld... Japánban napközben is vetítenek animéket, felnőtteknek szólóakat is. Külön csatornák is vannak rá, de van olyan is, ami csak este vált át felnőtteknek szólóra, napközben meg gyerekeknek szólót ad
Jól van, mondjuk az igaz, animációs filmek is feszegetik a sci-fi kategóriát, volt pl a Hős hatos, azt nagyon imádtam. :D
Nah, ugye hogy ugye? :D Hát egyébként a külföldi csatornákat nem szoktam nézni, nem beszélek idegen nyelvet, szóval semmi értelme nem lenne, de hiszek neked és már kezdem érteni miért ennyire népszerűek, csak fura. :)
A Hős hatos nem anime, az nem Japánból származik :)
Sci-fi animét nem is láttam, hogy adnának bárhol, én csak feliratosat láttam online
Nem baj, akkor is jó volt. :D
Hát lehet akkor az sem anime volt, :) valami marslakók jöttek benne a földre és így külön tették az embereket egy földrészre, a többit elfoglalták. Aztán ha jól emlékszem valami kislány összebarátkozott egy idegennel és együtt megbékítették az idegeneket. :)
Még hogy minden anime gyereknek szánt mese! :D Jó vicc!
Akkor majd a saját gyerekeidet neveled ezeken az animéken:
https://www.youtube.com/watch?v=DXZdklHORUE
Esti mesének pont jó lesz, biztos nagyon nyugis álma lesz utána~ XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!