Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretik ennyien az...

Blade Bone kérdése:

Miért szeretik ennyien az animékat felnőttként?

Figyelt kérdés
Egyáltalán honnan ered ez a név? Én mindegyiket mesének hívom. Fura egy jelenség ez számomra, mintha csak titkolni próbálnák, hogy belül még gyerekek és megtámadnak, ha mesének nevezem ezeket az animékat. :/
2016. ápr. 23. 15:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Mért ne tennéd ide? Az animék közül is sok van, ami sci-fi, és van csak olyan jó, vagy akár néhánynál jobb is, mint sok sci-fi élőszereplős film.

A csatornák tényleg fiatal közönséget céloznak meg az animékkel, mert nagyobb a közönség. De igazán sok minőségi és jó animét, ami a felnőtt, vagy akárcsak a tinédzser korosztályt célozzák meg nem fordítanak le magyarra. Ne a magyar nyelvű animéket keresd, főleg ne azokat, amiket mostanában adnak a TV-ben, ha igazán jót akarsz látni akkor keresgélj és ne az elsőt nézd meg, amire nyáladzanak sokan, még ha a legjobbnak is kiáltják ki.

2016. ápr. 23. 17:15
 12/34 A kérdező kommentje:
Ja, és ha már South park... Abban ugye trágár szóbeszédek is vannak, és emiatt kényszerűsítik a csatornák többségét az éjjeli vetítésre. De viszont külföldi csatornákon láttam már napközben is. :D És a South park az jó, tetszett. :)
2016. ápr. 23. 17:17
 13/34 anonim ***** válasza:
88%

Animékben is van trágár beszéd.

És különben, ha már külföld... Japánban napközben is vetítenek animéket, felnőtteknek szólóakat is. Külön csatornák is vannak rá, de van olyan is, ami csak este vált át felnőtteknek szólóra, napközben meg gyerekeknek szólót ad

2016. ápr. 23. 17:24
 14/34 A kérdező kommentje:

Jól van, mondjuk az igaz, animációs filmek is feszegetik a sci-fi kategóriát, volt pl a Hős hatos, azt nagyon imádtam. :D

Nah, ugye hogy ugye? :D Hát egyébként a külföldi csatornákat nem szoktam nézni, nem beszélek idegen nyelvet, szóval semmi értelme nem lenne, de hiszek neked és már kezdem érteni miért ennyire népszerűek, csak fura. :)

2016. ápr. 23. 17:25
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

A Hős hatos nem anime, az nem Japánból származik :)

Sci-fi animét nem is láttam, hogy adnának bárhol, én csak feliratosat láttam online

2016. ápr. 23. 17:30
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha a Pokémon volt az egyetlen anime, amit láttál, akkor nem is csodálom, ha igy gondolod :"D Animeaddictson lehet mindenféle téma meg kategória alapján animéket keresni, ami csak érdekel, szerintem nézz bele valamibe.
2016. ápr. 23. 17:32
 17/34 A kérdező kommentje:

Nem baj, akkor is jó volt. :D

Hát lehet akkor az sem anime volt, :) valami marslakók jöttek benne a földre és így külön tették az embereket egy földrészre, a többit elfoglalták. Aztán ha jól emlékszem valami kislány összebarátkozott egy idegennel és együtt megbékítették az idegeneket. :)

2016. ápr. 23. 17:35
 18/34 A kérdező kommentje:
#16 Nem, nem az volt egyetlen. :D Volt még a Digimon, Dragon ball, Szellemírtók, Tini nindzsa teknőcök, Balu kapitány, :D Teletabi :D :D Dagobert bácsi ( ennek mondjuk nem tudom mi is volt a rendes címe ) Akkor volt még az Aladdin, Godzilla, Transformers, A bolygó kapitánya :D jaj, meg egy darabig néztem az Inuyashát, ha jól írom, de ez tuti anime. :P
2016. ápr. 23. 17:42
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
A Tini nindzsa harciteknőcök, a Balu kapitány, a Teletabi, a Dagobert bácsi, az Aladdin, a Transformers és a Bolygó kapitánya nem animék :DDD
2016. ápr. 23. 17:59
 20/34 anonim ***** válasza:
85%

Még hogy minden anime gyereknek szánt mese! :D Jó vicc!

Akkor majd a saját gyerekeidet neveled ezeken az animéken:

https://www.youtube.com/watch?v=DXZdklHORUE

Esti mesének pont jó lesz, biztos nagyon nyugis álma lesz utána~ XD

2016. ápr. 23. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!