Szép nők, elítélitek azt aki ész érvek helyett a rangját használja fel igaza megnyerésére?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 21. 12:42
11/20 anonim válasza:
Ne viccelődj mert kinyírunk,mint Kennedyt
12/20 A kérdező kommentje:
ne viccelj, kihoztlak a házadból.
2016. ápr. 21. 16:20
13/20 anonim válasza:
Mi a bánat köze van ennek a kérdésnek a szép nőkhöz?
Ha valaki teszem azt azt válaszolja, hogy én szép nő vagyok és ezt és ezt és ezt gondolom, akkor rögtön küldesz neki ismerkedős privátot? Vagy mire megy ez ki tulajdonképpen.
14/20 A kérdező kommentje:
Aki erre azt válaszolja hogy mi köze van a a kérdésnek a szép nőhöz az bújjon. találd ki vedd figyelembe hogy egy jó nő áll komoly üzletemberek környezetében Aztán ved figyelembe hogy erre a reakciója gondolata lehet minden embernek. na most a szép nők ha tapasztalnak egy iylet ők is gndolnak vaéamit. Azt kéne leírni ide a kompetens szép nőnek. Abból pedig én megállapítok dolgokat ergó tovább erősitik bennem valószínüleg a tudatot hogy nincs feleőségérzetük és nem képesek fenn tartani magukat hosszútávú segítség nélkül. meg azt tudom meg inkább mennyire jól gondolkoznak. sok sikert.
2016. ápr. 21. 16:36
15/20 anonim válasza:
Na hozass ki a házamból,tudom hol vagy,mi mindent látunk.
16/20 A kérdező kommentje:
no komment, ide csak férfiak írnak meg szerencsétlenek. nem értik a kérdést aki érti az meg kinlódik de egyik se nő hát szép
2016. ápr. 21. 17:04
17/20 A kérdező kommentje:
legalább foglalkoztok valamivel
2016. ápr. 21. 17:04
18/20 A kérdező kommentje:
elvan a gyerek ha játszik alapon nyilatkoztok itt de közötök nincs a témához.
2016. ápr. 21. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!