Ti hétvégén meddig alszotok? Miért baj, ha valaki ilyenkor szeret sokáig lustálkodni?
Figyelt kérdés
Engem anyámék még hétvégén is üvöltözve ébresztenek hajnali 6-7 órakor, hogy miért alszok délig (náluk a 7 óra már délnek számit -.-) és hogy menjek takaritani alvás helyett. Közbe nem is jön senki hozzánk, akkor nem értem, miért kéne hajnalok hajnalán felkelni takaritani. Meg hétköznap igy is 5-kor kelek, hogy beérjek az iskolába, örülnék, ha legalább hétvégén vagy szünetekben aludhatnék ilyen 10-11 óráig és kipihenhetném magam..
Tényleg ekkora bűn ez? Vagy ti is felkeltek ilyen korán még hétvégén is?
2016. ápr. 17. 11:27
11/12 anonim válasza:
Szerintem takarítani délelőtt is lehet, nem muszáj reggel 8-kor. :)
12/12 anonim válasza:
Mert az állandó akklimatizáció jobban megviseli a szervezetet, mint a rendszeres koránkelés!
Ha fáradt és kialvatlan vagy, hétvégén inkább az ebéd után sziesztázz, aludj egyet. Szerintem a szüleid is jobban tolerálnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!