Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az mennyire normális gondolat, ha barátnőm van és hagyom hétvégén lustálkodni az ágyban míg én készítek kaját neki és beviszem? Mivel jutalmaznátok engem? :-D
Figyelt kérdés
2013. okt. 26. 12:50
1/9 anonim válasza:
Ez teljesen természetes, egy normális kapcsolatban mindkét fél megteszi, és nem azért, mert jutalmat vár :)
2/9 A kérdező kommentje:
Én sem a jutalomért tenném...
2013. okt. 26. 12:54
3/9 anonim válasza:
jutalom gyanánt jól kinyalhatnád a seggemet
4/9 anonim válasza:
Akkor miért tetted fel így a kérdést? :D
Ha önzetlenül, csak úgy meg akarod lepni a barátnőd, ne azon gondolkodj, vajon hogy fogja viszonozni.
5/9 anonim válasza:
Azért biztos nem marad hálátlan, ha kedveskedsz neki :-)
7/9 anonim válasza:
Ölelés hegyek lennének jutalom gyanánt:D
8/9 A kérdező kommentje:
3-as: bizisten kinyalom, de szó szerint.
2013. okt. 26. 13:06
9/9 anonim válasza:
Ha hagyna lustálkodni hétvégén ez azt jelentené, hogy addig vigyázna a lányomra, és közben csinálna kaját is.
Tehát cserébe minden kívánságát teljesíteném.:)
Én szeretem ha egy pasi házias, és nem csak azért hogy kapjon valamit cserébe!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!