Ti a babákat vagy az állatokat szeretitek jobban?
Jó kérdés. Az állatok közül van olyan, amit megeszek, babák közül nemigen. Nem találok minden állatot és minden babát cukinak, valamelyiket meg igen. A szúnyogcsípés zavar, az üvöltöző babák is, bár őket sajnálom is. A kutyáktól kicsit félek, ha ismeretlen és szabadon kószál arra, amerre én. A kis gyerekekkel szemben nincsenek ilyen félelmeim.
Összegezve nagyjából egy szinten vannak cukiságfaktorban. Életmentésnél azt hiszem, a gyerekkel kezdeném, ő a rászorultabb, bár ez helyzetfüggő is lehet. Mondjuk ha csak a gyereket sikerülne kimentenem, az állatot nem, azt sem tudnám könnyen feldolgozni. Akkor is, ha mondjuk egy haszonállatról lenne szó, nem valami cuki macskáról.
Azt is megértem, ha valaki előbb mentené ki a saját kedvencét, mint egy idegen gyereket, mert ahhoz kötődik.
Kívánom, hogy azért ne nagyon kerüljön senki ilyen helyzetbe.
Tedd fel ezt a kérdést a gyerekvállalás nevelés témakörben is :-D
Amúgy kérdés milyen állat, milyen gyerek.
A saját babám mindennel fontosabb, de ha még élne a kutyám akkor őt mondjuk egy random afrikai gyereknél nyilván jobban szeretném, még a tűzből is talán előbb menteném ki, bár igyekeznék mindkettőt kihozni, mégiscsak az is egy kis ember.
Korábban utaltam a gyerekeket, most hogy van saját már érzékenyebben érintenek a babás témák, de pl. sógor gyerekeit továbbra is ruhellem. De azért őket csak menteném - ha engedik, mert ok se szeretnek.
26 os nak
en vagyok az 50 es no. vilageletemben ruhelltem a gyerekeket a babakat meg vegkeppen nem viseltem el meg 10 percig se ha orditottak. az hogy ezt te "eretlensegnek" titulalod maganugyed. ha valaki nem szeret valamit (babat, erdot tavat tengert allatot) nem eretlenseg hanem egyfajta velemeny, erzes. a ketto nem ugyanaz.
Régi kérdés :D
Sógor gyerekeit már rugdosnám vissza a tűzbe, egy tarantulát előbb mentenék ki. Mondjuk ők már nem babák.
Úgyhogy tartom a milyen gyerek, milyen állat feltételt.
27.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!