Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti a babákat vagy az állatokat...

Ti a babákat vagy az állatokat szeretitek jobban?

Figyelt kérdés
Másik kérdés az hogy melyik élete számít neked többet?
2016. ápr. 12. 13:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
71%

Jó kérdés. Az állatok közül van olyan, amit megeszek, babák közül nemigen. Nem találok minden állatot és minden babát cukinak, valamelyiket meg igen. A szúnyogcsípés zavar, az üvöltöző babák is, bár őket sajnálom is. A kutyáktól kicsit félek, ha ismeretlen és szabadon kószál arra, amerre én. A kis gyerekekkel szemben nincsenek ilyen félelmeim.

Összegezve nagyjából egy szinten vannak cukiságfaktorban. Életmentésnél azt hiszem, a gyerekkel kezdeném, ő a rászorultabb, bár ez helyzetfüggő is lehet. Mondjuk ha csak a gyereket sikerülne kimentenem, az állatot nem, azt sem tudnám könnyen feldolgozni. Akkor is, ha mondjuk egy haszonállatról lenne szó, nem valami cuki macskáról.

Azt is megértem, ha valaki előbb mentené ki a saját kedvencét, mint egy idegen gyereket, mert ahhoz kötődik.

Kívánom, hogy azért ne nagyon kerüljön senki ilyen helyzetbe.

2016. ápr. 12. 18:59
 22/30 anonim ***** válasza:
41%
egyertelmuen az allatokat. a gyerekeket egyaltalan nem szeretem, van nehany ismeros akiket rovid tavon elviselem ha nem bognek es a szulei ott vannak vele.
2016. ápr. 13. 09:38
 23/30 anonim ***** válasza:
41%
22 es vagyok, az allatot mentenem a gyereket nem ha valasztanom kellene. most nem egy patkanyrol vagy egy egerrol van szo de egy kutya , macska lo stb eseten kizarolag az allat lenne a fontos.ja es nem vagyok eretlen 50 ev feletti no vagyok.
2016. ápr. 13. 09:40
 24/30 anonim ***** válasza:
Rühellem a gyerekeket. Főleg a babákat. De nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, hogy kit mentsek ki.
2016. máj. 20. 15:31
 25/30 anonim ***** válasza:
67%
Az állatokat. És ha bajban lenne egy idegen állat vagy kisgyerek, először az állatot menteném. De ha lenne idő, akkor talán a gyereket is (ha nem túl idegesítő :D)
2016. júl. 28. 12:32
 26/30 anonim ***** válasza:
51%
Kedves 50-es nő, nem a korodtól függ, mennyire vagy éretlen. A te példád egyébként kiváló ennek szemléltetésére.
2016. júl. 28. 14:07
 27/30 anonim ***** válasza:

Tedd fel ezt a kérdést a gyerekvállalás nevelés témakörben is :-D

Amúgy kérdés milyen állat, milyen gyerek.

A saját babám mindennel fontosabb, de ha még élne a kutyám akkor őt mondjuk egy random afrikai gyereknél nyilván jobban szeretném, még a tűzből is talán előbb menteném ki, bár igyekeznék mindkettőt kihozni, mégiscsak az is egy kis ember.

Korábban utaltam a gyerekeket, most hogy van saját már érzékenyebben érintenek a babás témák, de pl. sógor gyerekeit továbbra is ruhellem. De azért őket csak menteném - ha engedik, mert ok se szeretnek.

2016. júl. 31. 21:48
 28/30 anonim válasza:
Állatok
2019. aug. 28. 18:43
 29/30 anonim ***** válasza:

26 os nak

en vagyok az 50 es no. vilageletemben ruhelltem a gyerekeket a babakat meg vegkeppen nem viseltem el meg 10 percig se ha orditottak. az hogy ezt te "eretlensegnek" titulalod maganugyed. ha valaki nem szeret valamit (babat, erdot tavat tengert allatot) nem eretlenseg hanem egyfajta velemeny, erzes. a ketto nem ugyanaz.

2019. aug. 30. 10:26
 30/30 anonim ***** válasza:

Régi kérdés :D

Sógor gyerekeit már rugdosnám vissza a tűzbe, egy tarantulát előbb mentenék ki. Mondjuk ők már nem babák.

Úgyhogy tartom a milyen gyerek, milyen állat feltételt.

27.

2019. aug. 30. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!