Ti melyik kutyákat/macskákat (egyszóval állatokat) szeretitek jobban? A keveréket, vagy a fajtatisztát?
Én a keveréket :)
Ti?
Kutyából a fajtatisztát, de csak azért mert van egy kedvenc fajtám, a Labrador. Nem ítélem el a keverékeket sem, sőt ismerek gyönyörűeket! Egy pár tényleg felvehetné a veresenyt egy-két fajatiszta kutyával!
Macskából pedig csakis a keverékek! :) Már volt vagy 20 macskám életemben, és mind keverék volt. Volt olyan is, amelyikben perzsa vagy bengáli vér volt, gyönyörű volt az összes. Jelenleg 3 sima házi cicám van, de nekem szebbek mint a Maine Coon, péládul. Viszont egy Brit rövidszőrű cicust bármikor elfogadnék, mert szerintem a legnyönyörűbb macskafajta. Viszont olyan sok pénzt egy macskáért soha nem adnék, amennyibe kerül, hiszen soha nem vettem cicát, mindig ők jöttek hozzám, és ők választottak ki engem gazdájuknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!