Ti szeretitek a kutyakat?
Szeretem a kicsiket nagyokat. Mondjuk 15kiló fölöttieket preferálom.
Az meg hogy valaki üti a kutyáját... nem mindegy hogyan mikor miért teszi. És szerintem mindekinek akinek kutyája van 1-1szer eljár a keze.. Én pl akkor csinálok ilyet ha annyira nem akarom megbüntetni csak hogy érezze hogy nem egészen jól csinált valamit. Egyszer durrant el az agyam amikor már mellbe rugtam, amikor sétáltunk és 10szer hívtam és csak nem jött be sőt a végén tüntetőleg leült.. Hozzáteszem hogy egy 50kilós kutyáról beszélünk nem egy yorkiról..
Én inkább a közép és nagytestűeket szeretem.Kicsikkel sincs bajom,csak sajnos sokan rosszul és agresszívra nevelik őket.Hozzáteszem 14évig boldog yorki tulajdonos voltam,aki nem volt agresszív se más állatokkal sem emberekkel.
Nálam is volt ilyen eset,mint Diesel-nél.Futtatóban jó párszor szóltam neki,hogy jöjjön oda (pit-staff),nem jött sőt hülyére vett,mire odaértem elszaladt és már rohadtul eldurrant az agyam és akkor kapott egy szépet a hátsójára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!