Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti szeretitek a kutyakat?

Ti szeretitek a kutyakat?

Figyelt kérdés
a kisseb fajtakat ,vagy a nagyobbakat? en nagyon szeretem oket de inkabb a kicsiket:)

#kutya #kicsikutyak #nagykutyak #cuki kutyak
2013. máj. 3. 10:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szeretem, a mérete tök mindegy, a jelleme fontos, szeretem a tökösebb, terrieresebb kutyákat. Nekem is járt már el a kezem, legutóbb pár napja, mikor hívtam a kutyát vagy 3-szor, ő meg nagy vígan zabált valamit. Odajött egy nagyon okos vén trotty, mondta, hogy följelent. Mondtam, hogy csak bátran, kijönnek a rendőrök, megnézhetik, hogy milyen borzasztó körülmények között tartom a kutyáimat...
2013. máj. 3. 13:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Még ha a macskás részlegben tennéd fel a kérdést, de itt ?:D

Azt az egy hozzászólót nem értem aki nem szereti őket, akkor miért van itt?:D

Én pl a lábamat még be nem raktam a vallás részlegbe, mert nem érdekel, itt azért vagyok mert érdekel a téma.

Szerintem a kutya olyan comb magasságtól kezdődik, persze tetszenek a jópofa kicsi, de azok valahogy nem adják azt az érzést mint egy tekintélyes német juhász vagy kaukázusi.

Az ilyen beszólós nagy okosoktól meg megkell kérdezni hogy volt-e,van-e kutyája. Válaszától független lehet még azt is mondani hogy ez egy apai/anyai pofon volt ami nekem jobban fáj kívül/belül mint neki, legalább is engem 2 nap múlva is rág a bűntudat utána, még ha valahol rászolgált akkor is, mert nem lenne szabad.

De egy tenyeres vagy új-hegyestől egyiknek sem lesz baja mérettől független ha a combjára kapja oldalról.

2013. máj. 3. 15:44
 13/13 tamcsi20003 válasza:
Én nagyon szeretem a kutyákat, a kicsit is és a nagyot is. ha a szemem elött vernek egy kutyát én legszivesebben azt mondanám:ne verje már azt a szerencsétlen kutyát!
2013. jún. 20. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!