Szeretitek a kutyákat? Miért jó egy kutya?
Én például azért szeretem a kutyámat, mert egy kajla energiabomba. Ha senki sem foglalkozik velem, akkor is játszhatunk és így sosem vagyok egyedül:)
Amúgy ő egy német dog:)
nekem is csak hobby kutyám van egyet értek az előzőekkel :)
még azt hozzátenném, hogy jó, hogy van kiről gondoskodnom, a nyűgös napokon is van aki motivál, hogy igen is felkeljek, gondoskodjak róla.
Sok örömet okoz, jó játszani, friss levegőn lenni, mozogni vele. Sikerélmény mindkettőnknek, ha egyott tanulunk eredményesen.
Akkor is ugyan úgy feltétel nélkül szeret, amikor felkelek kócosan smink nélkül.
Kutyák kategóriában jóóhogy:D
Egyébként szerintem a kutya elsődleges célja az, hogy társ legyen, hogy ne legyél egyedül. Sajnos én azt tapasztaltam, hogy a barátok jönnek-mennek, volt, aki átvert stb., de a kutyáim mindig velem vannak. Imádok menni velük bárhová, nagy sétákat tenni, együtt felfedezni a világot. Azt is szeretem, mikor örülnek, ha hazajövök, szeretek fetrengeni, birkózni velük, kiengedni magamból az 'állatot'.
Másrészt sok embernek szöksége van egy kapocsra a természethez, és a kutya pont ilyen. Hiszen egy állat, a természet része, de mégis a civilizált világunkban is tökéletesen megállja a helyét.
Harmadrészt beszélhetnék a különböző segítő, mentő kutyákról, de arról fölösleges is, mindenki tisztában van a jelentőségükkel.
Nekünk is hobbi szinten vannak kutyáink.Imádom őket főleg az enyémet:D. Mindig ott van mellettem,csak rá nézek már boldog vagyok és mosolygok,amikor szomorú vagyok odajön és elkezd nyalogatni,hogy mi bajom van,mindenhogy elfogad.Persze én is őt.
Mindent együtt csinálunk(együtt is alszunk:D) most is itt van mellettem és alszik.
Egyszóval : imádom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!