Szeretitek az állatokat?
Ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnának, egyesek az emberi fajt szidják. Ne tegyétek már ennyire le a saját fajotokat, mégiscsak mi vagyunk a bolygó uralkodó lényei.
Én szeretem az állatokat, mert aranyosak, meg minden, de azért nem esek át a ló túloldalára.
Ne mondjuk már, hogy az állat értékesebb, mint az ember. Hiányzik belőletek a normál értékrend, vagy mi a WTF van?
Persze lehet, hogy egyeseknek nagyobb veszteség, ha meghal a kutyájuk, mintha meghal a testvérük, de azért legyünk már normálisak.
Imádom az állatokat.
Utolsó előtti. Lehet hogy az ember az uralkodó de az nem az ő érdeme. Nézd meg mit tesz a társaival, állatokkal, földdel. Szerintem normális, értelmes lény tesz ilyet? Egy állat sem tesz ilyet pedig ugye sokkal butább mint az ember! Akkor erre a mi a válasz. Lehet hogy pont jó fejletlenebbnek lenni, mert akkor nem lenne bennünk irigység, utálat, gonoszság, mint az állatokban sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!