Ha gimnazistaként aszerint választok egyetemi képzést, hogy mi érdekel, és nem aszerint, hogy mivel teszek hasznosat az emberiségnek, akkor rossz ember vagyok? Vagy haszontalan?
A 7-es válasz nem tudom, mitől hasznos.
"hogy arra vetemedtél, hogy ilyet írjál, rájöttem, hogy nem érdemled meg. "
Ilyet meg nem írtam. Megkérdeztem. Mert mások ezt állítják.
A 10es válaszra reagálva....
De pont ez a kérdés... mert látod ugyanolyan hasznos..
Bármit is csinálsz, az a maga módján hasznos lesz.
Olyat válassz ami tetszik és meg is tudzs majd èlni belőle
*folyt. köv.
egyáltalán nem fontos, az a lényeg,hogy te elégedett legyél az életeddel. Nem kell mindenkinek orvosnak lenni. Sőt, ugyanilyen hasznos a jogász, a varrónő és a költő is.
te nem érted amit én mondok neked... a kétkezi munkást pont azért hoztam fel.... mindenki hasznos valamiben. aki nem ezt mondja, hülye...
Van aki csak a szemetet viszi el, hogy nem koszban élj... egy nyelvész azon fáradozik, hogy ne halljanak ki bizonyos nyelvek... egy tengerbiológus lehet hogy épp olyan felfedezést fog tenni, ami megváltoztatja a világot.. Minden lehet hasznos, olyat válassz ami téged érdekel is.
Te nem érted. Értem, hogy a kétkezi munkás hasznos, de én szeretnék továbbtanulni, és meg is van, hogy hol, az is, hogy mi érdekel, ezért irreleváns.
Köszönöm a válaszokat.
Mi az ami érdekel? Most már kíváncsi lettem, bocsi.
(privátban is megírhatod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!