Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lett a férfiakkal?!

Mi lett a férfiakkal?!

Figyelt kérdés

Észrevetetek hogy a férfiak már nem is azok?

Mert már csak selyem fiúk vannak, avagy tutyimutyi alakok akik igénytelenek és azt várják hogy a nők meg tegyenek helyettük mindent és ők hasra essenek értük?

A többi pali pedig meleg.

2016. ápr. 8. 01:40
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, Kérdező nem a válaszokra kíváncsi, csak a saját véleményét akarja elordítani valakinek :)

Amúgy fenntartom, hogy ez nem csak neveltetési (l. fenn, apa nékül felnövő fiúk), hanem társadalmi kérdés is. Lassan ott tartunk, h szégyellned kell magad, ha nem nőnek születtél, hanem férfinak. Mert az ömlik a médiából, hogy a férfiak így meg úgy, bezzeg a nők. Ha valaki csak megpróbálna vmi kapcsán célzottan a férfiak felé fordulni, akkor azonnal nőellenességgel/hímsovinizmussal vádolnák. (Félreértés ne essék, nincs nekem bajom a nőkkel - azt szoktam mondani, nehéz velük, de nélkülük is. :))

2016. ápr. 8. 13:52
 32/39 anonim ***** válasza:
73%

Eltörölték a katonaságot, tehát az anyák elrontották a fiaikat? Azta, ennél meredekebbet még nem nagyon olvastam :D Imádom amúgy a sorkatonaság témáját, úgyhogy nosza, cincáljuk szét ;)

1) Ha beszélgetsz emberekkel a sorkatonaság éveiről, a nyakamat rá, hogy mindegyik azt fogja válaszolni, hogy utálta mint a szart, nem szólt semmiről, csak a kopasz-szívatásról, meg még katonatársai is suttyók voltak, stb.

2) 40 pluszos korosztálynak is megvannak a maga díszpintyei, korrupt vezetők, vagy alkoholista prolik személyében. Súlyos leegyszerűsítése a társadalmi problémáknak az, hogy a katonaság-nemkatonaság kettősségbe gondolkodunk.

3) A nő egyenlőtlen azért, mert mosogatnia, főznie, takarítania kell? Aranybogaram, ezt komolyan gondolod? :D Ha egyedül laksz, és szingli vagy (amit nagyon remélek, mert ilyen attitűddel remélem egy férfi se talál meg téged), akkor is el vagy nyomva mert nem húzza le más utánad a vécét, vagy nem mosogat el utánad? Te jóságos isten... :DD

Házimunka megosztásáról nem hallottál? Olyasmi, hogy pl. a nő mosogat, főz, takarít, a férfi meg fákat metsz, füvet nyír, gumit cserél a kocsin, dugulást hárít. Vagy csak én vagyok ilyen régimódi? :D

2016. ápr. 8. 13:55
 33/39 anonim ***** válasza:
62%

Kérdezőnk valószínűleg olyan férfiről álmodizik aki fél kézzel kitép egy vasbeton oszlopot a helyéről,a borostája megállítja a 108 mm-es lövedéket,és egy puszta legyintéssel atomokra hasít bárkit.

Emellett gondolom legyen egy 19. századi polihisztor,aki 5 nyelven beszél,tudása pedig a reneszánsz kori virágénekektől a svájci sütemények teljeskörű ismeretéig terjedjen.

Azt pedig mondanom se kell hogy kötelességének érezze a drága párjának az ágyba reggelit,a külön autót és az esti éttermi vacsorát.

Mindezt azután persze hogy hazajön a havi netto 2 millás munkájából.

Ettől a leírástól a női olvasók zöme instant orgazmust kapott szerintem

2016. ápr. 8. 14:11
 34/39 A kérdező kommentje:

Egyébként van párom nem de nem felhőtlen a kapcsolatunk mert panelben lakunk albérletben és mindketten dolgozunk de ő munka után csak gépen játszik semmiben sem veszi ki a részét mindent tőlem vár el.

És neki áll feljebb ha meg kérem ne gorjon szét semmit se vagy ha igen akkor pakoljon el maga után.

És ha bármit is csinál akkor azt hallgatom egy hétig hogy ő csinált valamit.

2016. ápr. 8. 14:25
 35/39 anonim ***** válasza:

Hát istenem...:D

2016 van, nem az a megoldás, hogy elnyomás miatt picsogsz, hanem odaállsz elé, megbeszéled vele, kommunikálsz vele, hogy ez meg ez nem működik, ezért meg azért. Ha van változás király, ha nincs, és annyira zavar, szakítasz és kész :D

2016. ápr. 8. 14:30
 36/39 anonim ***** válasza:
az meg azért nem jó mert újabb vitákat szül a dolog :D
2016. ápr. 8. 14:54
 37/39 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy a nő is dolgozik plusz a háztartást is vègzi. A jó férfi pedig ebben segít. Sokan nem tudják, hogy mennyire nehéz egy nőnek vinni a háztartást. 15 évesen ezt megtapasztaltam, amikor anyum nem volt itthon. Nem bírtam csinálni, azóta csodálom az anyámat, hogy ezt egyedül csinálja, férfi segítség nélkül. Viszont vannak normális férfiak. Bár az én korosztályomban mèg azon jár az eszük, hogyan b.sszák át a nőt. Biztos vagyok benne, hogy van normális férfi, csak nagy részük bunkó. De a nők nagy része kibeszéli a másikat/kiközösíti stb. Szerintem a társadalommal van gond.

17L

2016. ápr. 8. 15:20
 38/39 anonim ***** válasza:

Inkább a nők azok akik semmit nem hajlandóak megtenni.

Elhanyagolják magukat, nem sportolnak és mind olyan "férfit" szeretne, akik sokkal többet keres náluk, kisportolt, vicces stb... miközben ők semmit nem tudnak letenni az asztalra.

2016. ápr. 8. 16:09
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
37. Az a baj a te korosztályodban lévő "nőkkel" hogy nem nők,mert nagy részük főzni se tud,és ennél szánalmasabb dolog nincs hogy egy 17-18 éves lány egy húslevest nem tud megcsinálni amikor én 17 éves vagyok és fiú és én képes vagyok rá pedig nem szakácsnak készülök,és azt látom hogy a sulis főzésbe a lányok közül 1 ha meg tud egy krumplit pucolni,mi fiúk szoktunk főzni azok meg nézik :/ Mellesleg 17 lány jár az osztályomba.
2016. ápr. 8. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!