Mostanában miért lett ilyen sok "furry"? Egyáltalán nem tudom elképzelni: mi jó benne?
mielőtt bárkit is megbántanék ezzel, nem bántásként kérdezem:D egyszerűen nem tudom megérteni, és egyre több van..
és igazából csak amiatt zavar, hogy a furry dolog előtt tök normális volt szeretni az állatokat, de csak úgy normálisan, meg jónak számított ha valaki imádja az állatokat, de most meg már rögtön jön ez a furry dolog, hogy akkor már tuti az vagy.. őszintén már én is rögtön ezzel "gyanúsítgatok" embereket legfőképp neten, hogy hoppá lehet hogy furry...
tényleg nem bántásból, de kérdem, mi a jó benne???? az megértem hogy valaki szereti az állatokat, konkrétan én is nagyon szeretem őket, mint szerintem sokan mások, de nem úgy hogy beöltözzek nekik, és hogy ilyen "fétis"em legyen o.O vagy az nem tartozik hozzá? igazából én nem tudom mennyire ismeritek ezt a furry dolgot, sztem leginkább ez is ilyen amerikai trend, de javítsatok ki.:D én csak valamilyen szinten meg akarom érteni az ilyen embereket, hátha egy kicsit kevésbé ítélném el ezt a dolgot, hiszen jelenleg semmi értelmét sem látom.(guglizzatok rá lécci ha nem ismerős a furry kifejezés)
lehet hogy igazad van:D
én mondjuk el se tudnám képzelni hogy még ha hirtelen meleggé válnék is, ehhez forduljak.. elég fura, így látva ilyen hát.. kínos.. mármint egy kicsit már inkább én érzem magam kellemetlenül a helyükben..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!