Most Péntek-Szombat-Vasárnap megyünk sátrazni. Ugye azt mondják hogy szombat-vasárnap lehűlés 23°-26°ra. Na de az milyen idő? Mert mostanában mindig 30° felett vagyunk és nemtudom elképzelni hogy mennyire lesz hűvösebb?
Igazából a szombat érdekelne, mert a vasárnap már lényegtelen...
Tudom hülye kérdés, de totálisan nem vagyok képbe ilyen hőségbe...
ha napközben rohadt meleg van, éjjel a sátorban akkor is nagyon hideg. mi amikor táboroztunk, nappal 30 fok, éjjel mégis 2 pamutnadrág, 3 pulcsi... jah és hálózsák. szóval sok meleg ruhát vigyetek. a nappali 25 fok körül olyan, hogy egy farmer meg egy rövid ujjú póló kb jó.
de valószínűleg vihar lesz, ha ilyen gyorsan hűl le, készüljetek fel rá.
Ezt 'pofázom' nekik h rakjuk át augusztusba (mert van még1 hétvége ami mindannyiunknak jó) de h inkább most, kitudja mi lesz akkor... Mondom az oké de SZ.R lesz az idő!!
Na mind1, hajthatatlanok :/
De azért lebeszéltem az ottani fő emberrel és azt mondta h nagy vihar lesz akkor biztosítanak nekünk faház ugyanazért az árért, mint amiért a sátorhely . De ha nem esik, cska hideg lesz akkor nem/+pénzért...
Én csak ezért javasoltam, hogy menjetek máskor;
- Szombaton markáns hidegfront érkezik, mely véget vet a tikkasztó melegnek. Nyugat felől északon többfelé, máshol elszórtan várható zápor, zivatar, néhol felhőszakadás és jégeső. A délutáni órák hőmérséklete nyugaton 23, keleten 30 fok körül alakulhat.
De jó sátrazást, és jó időt Nektek! :)
Szúnyogspray-t feltétlenül viszek!:D
És sztem lemegyünk pénteken ott alszunk, mert az ugye még jó (ha minden igaz) aztán v.színű h haza is jövünk, vagy nemtudom...:D
Köszi a tanácsokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!