Objektíven nézve az emberi szerveknek van a kórházban azonosítjuk? Sokat hallani mostanában szervkereskedelemről de elméleti szempontból nem tudom elképzelni hogyan teszik be a gépbe úgy hogy legálisnak tünjön.
Végigolvastam amit írtál, és a végére nem maradt meg belőle semmi, csak az, hogy mennyire förtelmes a helyesírásod.
És most felháborodhatsz ezen, de ha ezt most nem írod le normálisan, akkor csak ilyen kommenteket fogsz kapni, ami jogos is.
Én nem tudom ezt sajnos elképzelni, hogy ennek mi lehet az oka. Tehát a legtöbb harmadikos már nem vét ilyen súlyos hibákat. Ha meg ennyire nem tudsz helyesen írni, akkor használj google chroom-ot, az leellenőrzi neked a helyesírásodat, csak kérlek tisztelj meg minket azzal, hogy valamennyire helyesen írsz.
Hát annak akinek bonyolult fel teszem egyszerűbben igazak azok a hírek amik a szervkereskedelemről szólnak? A kérésem még mindig az hogy olyanok írjanak akiknek van kedvük tényekből ki indulva elemezni. Pl ha korházakban regisztrálják ezeket a szerveket akkor az biztosan megnehezíti ezt a folyamatot de még itt is lehet tovább elmélkedni hogy akkor hogyan érheti meg ezeknek.
Igaz hogy elégé ki sül a kérdésemből menyire elitélem ezt meg azokat is akik nem képesek meg oldani de aból amiket írsz nekem az jön le hogy te ritkán nézel tévét és nem jársz emebrek közé. Ha csak meg figyeled a kérdés alatti kérdéseket aból is jó sok hasonlót fogsz látni akkor elég sok a kamu kérdés csak kérdem én te mire alapozod? Nevezd meg amivel nem értessz egyet és fejsd ki a gondolataidat cáfold meg és egyből lesz egy jó ki indulási alap.
Vannak olyan országok, ahol magánklinikákon hatalmas pénzekért "beépítenek" homályos származású donorszerveket is. És persze a kereslet kínálatot is generál.
De itt, nálunk ennek nemigen lehet meg az underground infrastruktúrája.
Egy szó mint száz, a nálunk terjengő rémtörténeteknek nincs alapja. Valahol távol-keleten, Afrikában stb. előfordulhatnak ilyen esetek, ezek adják a mo.-i sztorik valóságalapját.
Nem mondom, hogy az esélyét végképp kizárnám annak, hogy Európában ne történhetne ilyen, de állati valószínűtlen. És belegondolva, hogy az itteni média milyen szinten harsog mindent, kizárt dolog, hogy ha VALÓBAN történne nálunk ilyen el lehetne úgy tussolni, hogy csak FB megosztásokkal terjedhetne az esemény.
Igen, valóban ez döntően civilizációs kérdés. Ami azt is jelenti, az adott társadalom mennyire tudja és igényli a tiszta átlátható működésmódot. Ennek mértéke arányában csökken a homályos ügyletek száma.
Azonban azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a globalizáció e téren is zajlik, tehát Európában is előfordulhat feketekereskedelem olyan szervek esetén, amelyek nehezen elérhetők. De azért itt a lebukás veszélye nagyságrendekkel nagyobb, mint kizsigerelt, elmaradott országokban, ahol a személyes diktatúra az úr.
Viszont kérdező, azért azoknak is van igazságuk, akik megfogalmazásod alapján azt szűrik le, hogy e téren (is) eléggé zavarosak a gondolataid. Érdemes lenne ott is kicsit rendet rakni.
@3. Valóban beletrafáltál, ritkán nézek TV-t hál' Isten, így kevesebb elképesztő baromság árad felém. Már lassan egy éve kihúztam a kábel TV-t és azóta soha nem vitt rá a lélek, hogy újra csatlakoztassam.
Na azért ne aggódj, közösségi oldalakon látom a hülyébbnél hülyébb konteókat.
Nem, nincs alapja ezeknek ITT.
Egy szerv az nem olyan, mint egy elektromos alkatrész, hogy kiszerelem, beszerelem, darab-darab...
Ehhez műtők kellenének, meg szörnyű korlátozott, hogy meddig lehet fölhasználni egy szervet, gondolj bele, nagyon gondos hűtés kellene és órák vannak az átültetésre.
Csak nem gondolod, hogy befut egy klinikára egy ismeretlen eredetű szerv és akkor majd azt a műtőben teljesen frankón "beszerelik" a sebészek ?! És ez nem tűnik föl senkinek?!
Elég gyermeteg elképzeléseik lehetnek a konteó hívőknek.
És meg sem kérdezik, nem is dokumentálják, hogy honnan jött... meg ugye ahhoz kéne ám néhány vizsgálat is mielőtt beültetik. Nem darab-darab alapon megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!