Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hallottatok már a szervkereske...

Hallottatok már a szervkereskedelemről?

Figyelt kérdés

Ma reggel tudtam meg.Valamilyen emberek fehér vagy fekete BMW-vel járják a falukat és elrabolják a gyerekeket. Már több mint 200 gyereket vittek ki külföldre és megölték őket majd a szervüket eladták. Ahol én lakok már ott is jártak a rendőrök minden nap járőröznek a falukban. Egyik oszt. társamat is követte egy fekete BMW. Amikor ő megállt akkor a kocsi is megállt. Meg csernyén a gyerekeknek szórólapot adtak az iskolába, amin az állt, hogy ha elmennek és levágatják a hajukat akkor azt kifizetik. Abból a suliból a tanárok dobták ki azokat az embereket. Fhuu én nagyon félek hogy elrabolnak.. Egyedül nem merek sehova se menni. És azt is hallottam hogy 16 óra után ne menjen ki senki EGYEDÜL az utcára mert akkor jönnek azok az emberek.

Nagyon de nagyon félek.....

12/L

2015. máj. 4. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennek java része tév hír , de jobb óvatosnak lenni .Idegen autóba tilos beszállni , együtt menjetek a szülőkkel vagy ismerősötökkel csoporttársakkal bárhová . Esetleg ha valaki próbálkozik üvöltsetek segítségért és a kocsi rendszámát jegyezzétek meg . A 16 óra is korai időpont .Figyeljetek egymásra , rémhírt nem kell terjeszteni mert valódi baj esetén nem hisznek senkinek . A hajvágósokat le ellenőriztették a tanárok rendőrökkel ?
2015. máj. 4. 17:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt hallottam h ezeknek a kocsiknak nincs rendszáma
2015. máj. 5. 00:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a fekete bmw-s dolog nem biztos hogy igaz. Rengeteg rémhír kering ilyen esetekről nem tudod mi az igaz és mi nem.

Mindenesetre nem kell tartani egyelőre. Ha mégis úgy gondolod hogy valami nincs rendben, akkor fuss, kiabálj segítségért. a lényeg hogy egyedül csak olyan helyeken mászkálj ahol sok ember van. Illetve nem tudom hogy erre kor szabály van e, de 20mg hatóanyag alatti gázsprayt hordhatsz magadnál. Megölni nem fogja a támadót, de meglepi annyira hogy legyen időd elszaladni.

2015. máj. 5. 23:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is hallottam már erről a sötét bmw-ről, gyereket az iskola elől akartak elcsalni 500 ft-tal fagyizni. (komárom megyében).
2015. máj. 13. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!