Tudtok filmeket, amelyek a szervkereskedelemről szólnak?
Éppenséggel a párom nézi, egy misztikus sorozat, bemásolom a rövid tartalmát. Én nem nagyon szeretem az ilyen természetfeletti sorozatokat, de eddig amelyik részt megnéztem, az tetszett valamiért..:) A fent említett is..:)
Nick Burkhardt gyilkossági nyomozó, aki egy erdőben elkövetett sorozatgyilkosságok után kutat, miközben lépten-nyomon farkasemberekre bukkan. Majd rövidesen az is világossá válik számára, hogy ő a híres-nevezetes meseírók leszármazottja, ezért elhatározza, hogy ettől a perctől kezdve annak szenteli az életét és a hivatását, hogy természetfeletti lényekre vadászik...
Ebből mondjuk nem derül ki maga a sorozat. És ha ezt én olvasnám bizony nem kezdenék bele. De saját szavaimmal egy gyilkossági ügyekkel foglalkozó sorozat, amiben van misztikus elem. Ajánlom, rengetegen nézik egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!