Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lett a férfiakkal?!

Mi lett a férfiakkal?!

Figyelt kérdés

Észrevetetek hogy a férfiak már nem is azok?

Mert már csak selyem fiúk vannak, avagy tutyimutyi alakok akik igénytelenek és azt várják hogy a nők meg tegyenek helyettük mindent és ők hasra essenek értük?

A többi pali pedig meleg.

2016. ápr. 8. 01:40
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
24%
Igen azt várják hogy megtegyenek nők, még ha nem is mindent de sok mindent, ez pont azért alakult igy mert meglehet figyelni h amit egy férfi kér,mond, azt egy nő minden létező esetben megcáfolja, éreztetve hogy az nem jó és neki van igaza. Nem hallottam még olyanról mikor egy férfi kért valamit nőtől és a nő ne kérdezne vissza, meg semmi, hanem csinálná mindenféle sértődött arckifejezések nélkül. Azért lettek melegek mert szó szerint semmi se jó egy nőnek amit ahogy csinál egy férfi. Ezek után még is mit várni ?.
2016. ápr. 8. 09:53
 12/39 anonim ***** válasza:
51%

Túlságosan általánosító a kérdés.

De ha okot keresünk, akkor szerintem egyértelműen a szülői-nevelési képességek hiánya a probléma a felnövekvő generáció legnagyobb hiánya. És ebben az állam szerepe is elvitathatatlan (legtöbb államé), az iskolákban nem készítik fel a gyerekeket a mai stresszes világra.

Eredményképp elkorcsulunk.

2016. ápr. 8. 09:56
 13/39 anonim ***** válasza:
61%

Miért, mi lett a nőkkel?

Amit én látok a környezetemben, azok alapján kb. 25-30 éves korukig bulikáznak, isznak, széttárják a lábukat mindenféle jöttmentnek, a hosszútávú kapcsolatért azt vettem észre semmit nem hajlandóak tenni, teljesen elfelejtették milyen az, hogy valamiért "megküzdeni" is kell. Illetve de, ha az a valami történetesen egy magas fizetés, plázázás, kocsika.

Na most a kérdésem az, hogy még az a férfi érezze magát szarul, akinek nincs szüksége ilyen nőre?

A szülést minél későbbre akarják tolni (úristen, mit mondtam, csak meg ne tudja a Telekom...), és ha össze is jön, hogy 40 évesen felcsinálja őket valaki, akkor is több, mint valószínű, hogy elválnak, hisz a naaagy progresszív feminizmusnak köszönhetően az apa ma már nem több, mint potenciális erőszakoló. Na meg mindig jól jön azért egy kis gyerektartás...

Lehet, hogy a férfiak nem férfiak, de hogy a nők se nők, az tutibiztos.

2016. ápr. 8. 10:32
 14/39 anonim ***** válasza:
2-es nagyon jót írt. Nem arról van szó, hogy aki apa nélkül nő fel, az "selyemfiú" lenne, csak arról, hogy hiányzik neki az apai minta. Nem tanulja meg, hogy viselkedik az ember ilyen vagy olyan szituációban férfiként, mert csak azt látja, nőként hogy kell viselkedni (mert az anyja van ott). Hogy lehetne bárkitől elvárni olyasminek az ismeretét, amit nem volt kitől megtanulni? (Egy apánál felnövő lány sem biztos, h jobb lenne.)
2016. ápr. 8. 11:09
 15/39 A kérdező kommentje:

Sok helyen meg fordulok mert üzlet kőtői munkát végzek és sok férfira azért igaz a tutyimutyiság ahogyan viselkedik és például még döntést se hoz egyedül!

Másrészt az apám korosztálya teljesen más ezt senki se vette észre hogy a 45év feletti férfiaknak a viselkedése és a gondolkodása teljesen más? ÉS MIÉRT IS? MERT APÁM IDEJÉBEN KÖTELEZŐ VOLT A KATONASÁG ÉS FIATALON CSALÁD ALAPÍTÁS AKKORIBAN HAMARABB ÉRTEK MEG A FÉRFIAK SOKKAL FÉRFIASABBAK VOLTAK BÁTRAK VOLTAK ÉS NEM FÉLÉNKEK TUDTAK INTÉZKEDNI STB

2016. ápr. 8. 11:31
 16/39 anonim ***** válasza:
89%
Aztán ez a csodás katonaviselt korosztály látjuk, kiket nevelt ki...
2016. ápr. 8. 11:35
 17/39 anonim ***** válasza:
7%

azt várják hogy a nők meg tegyenek helyettük mindent" ? még is mi mindent ?! Mennyi mindent ? erre nagyon kiváncsi lennék..

Ha nálad az nagyon fájdalmas és minden, hogy megkérlek egyetlen egy aprócska dologra (mert amúgy a férfi gürizik úgy 80%ban a nő k@va kedvére téve hogy fent tartható élet legyen),

és neked kéne valamit beletenni, akkor beletörik a kis körmöd , te azt világ fájdalomnak éled meg, és arra hivatkozol hogy "de ezt a férfiak szokták""Te vagy a férfi"

Tudtommal ha valamit kér egy férfi nőtől akkor a nőnek fájna beletenni bármit is, mert beletörik a kis körme,meg milyen dolog az már..ergo ebbe is csak magatokat sajnáltatva az érzelmeiteket viszitek felfújva az egész dolgot hogy nektek mi a nem jó..

És akkor mutogassatok csak bátran a férfiakra nagy általánosságban gyülölködve h milyen bunkók a férfiak..

2016. ápr. 8. 11:38
 18/39 A kérdező kommentje:
Igen mert az által hogy törölték a katonaságot ez lett az eredménye minden nő elrontotta a fiát.
2016. ápr. 8. 11:39
 19/39 anonim ***** válasza:
Hát én csak saját példámból tudok kiindulni. Amíg őszintén, férfiasan odamentem egy lányhoz és megpróbáltam meghódítani, kimutattam neki az érzelmeimet szinte mindig kudarcot vallottam, minél inkább küzdöttem egy nőért, annál inkább eltaszítottam magamtól, a 18-20 éves időszakom épp ezért meglehetősen sz@rul telt, csupa csalódás ért, pedig egyébként gazdag vagyok és az arcomat is helyesnek tartják, de az őszinte közeledés, az érzelmek kimutatása valamiért autómatikusan taszította a nőket. Aztán erre ráuntam és azóta totál lesz@rom a nőket, flegma vagyok, soha nem közeledek senkihez, inkább csak kirakok neten pár képet, hogy éppen New Yorkban jártam 5*-os szállodában, aztán meg Thaiföldön stb., és a csajok azóta maguk írnak rám, maguktól közelednek hozzám, alig győzök válogatni közülük. Így lettem 20 éves érzelmes szűz fiúcskából 24 éves flegma casanova férfi.
2016. ápr. 8. 11:42
 20/39 A kérdező kommentje:

A mindenre azt értem hogy a nők is dolgoznak a férfiak is és mégis a férfiak nem veszik ki a részüket a háztartásban és el várják hogy a nők munka után mossanak főzzenek rájuk takarítsanak utánuk és vásároljanak munka után. Erre gondolok. És ITT NEM AZ VAN HOGY CSAK A PASI DOLGOZIK! MERT UGY AKKOR ABBAN AZ ESETBEN JOGOS HOGY CSAK A NŐ CSINÁLJON OTHON MINDENT.

DE UGY HOGY MINDKETTEN DOLGOZNAK ÉS CSAK A NŐ AZ EGYENLŐTLEN.

2016. ápr. 8. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!