Mi lett a férfiakkal?!
Észrevetetek hogy a férfiak már nem is azok?
Mert már csak selyem fiúk vannak, avagy tutyimutyi alakok akik igénytelenek és azt várják hogy a nők meg tegyenek helyettük mindent és ők hasra essenek értük?
A többi pali pedig meleg.
Túlságosan általánosító a kérdés.
De ha okot keresünk, akkor szerintem egyértelműen a szülői-nevelési képességek hiánya a probléma a felnövekvő generáció legnagyobb hiánya. És ebben az állam szerepe is elvitathatatlan (legtöbb államé), az iskolákban nem készítik fel a gyerekeket a mai stresszes világra.
Eredményképp elkorcsulunk.
Miért, mi lett a nőkkel?
Amit én látok a környezetemben, azok alapján kb. 25-30 éves korukig bulikáznak, isznak, széttárják a lábukat mindenféle jöttmentnek, a hosszútávú kapcsolatért azt vettem észre semmit nem hajlandóak tenni, teljesen elfelejtették milyen az, hogy valamiért "megküzdeni" is kell. Illetve de, ha az a valami történetesen egy magas fizetés, plázázás, kocsika.
Na most a kérdésem az, hogy még az a férfi érezze magát szarul, akinek nincs szüksége ilyen nőre?
A szülést minél későbbre akarják tolni (úristen, mit mondtam, csak meg ne tudja a Telekom...), és ha össze is jön, hogy 40 évesen felcsinálja őket valaki, akkor is több, mint valószínű, hogy elválnak, hisz a naaagy progresszív feminizmusnak köszönhetően az apa ma már nem több, mint potenciális erőszakoló. Na meg mindig jól jön azért egy kis gyerektartás...
Lehet, hogy a férfiak nem férfiak, de hogy a nők se nők, az tutibiztos.
Sok helyen meg fordulok mert üzlet kőtői munkát végzek és sok férfira azért igaz a tutyimutyiság ahogyan viselkedik és például még döntést se hoz egyedül!
Másrészt az apám korosztálya teljesen más ezt senki se vette észre hogy a 45év feletti férfiaknak a viselkedése és a gondolkodása teljesen más? ÉS MIÉRT IS? MERT APÁM IDEJÉBEN KÖTELEZŐ VOLT A KATONASÁG ÉS FIATALON CSALÁD ALAPÍTÁS AKKORIBAN HAMARABB ÉRTEK MEG A FÉRFIAK SOKKAL FÉRFIASABBAK VOLTAK BÁTRAK VOLTAK ÉS NEM FÉLÉNKEK TUDTAK INTÉZKEDNI STB
azt várják hogy a nők meg tegyenek helyettük mindent" ? még is mi mindent ?! Mennyi mindent ? erre nagyon kiváncsi lennék..
Ha nálad az nagyon fájdalmas és minden, hogy megkérlek egyetlen egy aprócska dologra (mert amúgy a férfi gürizik úgy 80%ban a nő k@va kedvére téve hogy fent tartható élet legyen),
és neked kéne valamit beletenni, akkor beletörik a kis körmöd , te azt világ fájdalomnak éled meg, és arra hivatkozol hogy "de ezt a férfiak szokták""Te vagy a férfi"
Tudtommal ha valamit kér egy férfi nőtől akkor a nőnek fájna beletenni bármit is, mert beletörik a kis körme,meg milyen dolog az már..ergo ebbe is csak magatokat sajnáltatva az érzelmeiteket viszitek felfújva az egész dolgot hogy nektek mi a nem jó..
És akkor mutogassatok csak bátran a férfiakra nagy általánosságban gyülölködve h milyen bunkók a férfiak..
A mindenre azt értem hogy a nők is dolgoznak a férfiak is és mégis a férfiak nem veszik ki a részüket a háztartásban és el várják hogy a nők munka után mossanak főzzenek rájuk takarítsanak utánuk és vásároljanak munka után. Erre gondolok. És ITT NEM AZ VAN HOGY CSAK A PASI DOLGOZIK! MERT UGY AKKOR ABBAN AZ ESETBEN JOGOS HOGY CSAK A NŐ CSINÁLJON OTHON MINDENT.
DE UGY HOGY MINDKETTEN DOLGOZNAK ÉS CSAK A NŐ AZ EGYENLŐTLEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!