Mi lett a férfiakkal?!
Észrevetetek hogy a férfiak már nem is azok?
Mert már csak selyem fiúk vannak, avagy tutyimutyi alakok akik igénytelenek és azt várják hogy a nők meg tegyenek helyettük mindent és ők hasra essenek értük?
A többi pali pedig meleg.
Jaaaaajjj....annyira sejtettem hogy előjön ez a sorkatonaságos bullshit.
Tipikus fanatizált buta pic.sa szöveg....
Nézzük csak meg jobban azt a példás 40-es korosztályt akik még voltak sorkatonák.
Kezdjük ott hogy jelentős részük agresszív fas.z aki a felesége és a gyerekei verésében vezeti le az egész napi feszkót.
Ehhez általában hozzájárul még az alkoholizmus is.
Tudod az a 800 000 alkoholista nem igazán a tizen-huszon évesek soraiból kerül ki,hanem az apucid korosztályából.
Aztán nézzük csak meg hogy a nemi erőszakot elkövetők vagy a pedofilok milyen korcsoportba tartoznak.
Java részük 35-40 körüli.
Ja,és arról nem is beszéltem még hogy a 70-es évek generációja csak úgy tobzódik a pszichés betegektől.Mérhetetlenül sok a depressziós,elfojtásokkal küzdő 40-es férfi.Nem akármiért olyan elterjedt az ivás és a mértéktelen dohányzás apud korosztályában.
Ja,és te hallottál már első kézből történeteket mik mentek ezekben a laktanyákban a katonák közt?
Java részt arról szólt a dolog hogy hogyan ba.sszák át az őrmesterek fejét.
Például kötelező terepgyakorlatokon a hátizsákból szokás volt kivenni a nehéz felszerelést és párnát tenni a helyére.
Na meg ott vannak a kulturálatlan lerészegedések is.
Hallottam már nem egy sztorit ilyen laktanyás ivászatokról.
Volt hogy még az arcszeszt is megitták a barmok...
Szóval ne hidd hogy olyan fene nagy fegyelem és tartás volt az akkori fiatalokban.
Valszeg csak azért akarnád visszahozni a sorkatonaságot mert az egyenruhára és a rövidre nyírt hajra nedvesedsz.
Ez esetben keress egy skinhead pasit aki majd jól elver és csinál neked 3 gyereket.
Vagy menj mondjuk Szíriába.Az ISIS katonák szerintem pont neked valóan férfiasak.
Napi 3-4 alkalommal megerőszakolnak,de legalább nem selyemfiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!