Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lett a férfiakkal?!

Mi lett a férfiakkal?!

Figyelt kérdés

Észrevetetek hogy a férfiak már nem is azok?

Mert már csak selyem fiúk vannak, avagy tutyimutyi alakok akik igénytelenek és azt várják hogy a nők meg tegyenek helyettük mindent és ők hasra essenek értük?

A többi pali pedig meleg.

2016. ápr. 8. 01:40
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
52%
hagyjuk már a mai femina nők semmit nem akarnak csinálni egyenlőségről papolnak de amikor kell valamit csinálni az a férfi feladata meg a férfi is takaríthat főzhet! menj inkább a femina.hura és utáljátok az összes férfit.....
2016. ápr. 8. 11:47
 22/39 anonim ***** válasza:
19. casanova férfi, de lefogadom még egy nőt se sikerült hosszabb távon komoly kapcsolatra invitálni mert alkalmatlanok
2016. ápr. 8. 12:00
 23/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne ordítozz, mert attól még nem lesz igazad. :)
2016. ápr. 8. 12:03
 24/39 anonim ***** válasza:
Ja, és a "pasi"-nak "csaj" a megfelelője, nem nő.
2016. ápr. 8. 12:04
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Jó én férfiként fogok főzni de akkor te nőként javítsd meg az ereszt,a fűnyírót is nézd meg ha szarakodik,ja és eldugult a lefolyó,megjavítanád kérlek?Ja hogy te ezekhez inkább szerelőt hívnál?Ez olyan mintha én meg szakácsot hívnék a főzéshez :D
2016. ápr. 8. 12:07
 26/39 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem a férfiak azok férfiak, akármennyire nem tetszik ez neked :D Nyugodtan foglalj helyet.
2016. ápr. 8. 12:13
 27/39 anonim ***** válasza:
#19 Vagyok, hát eleve úgy állok a nőkhöz, h nem akarok tőlük rendes párkapcsolatot, amikor annak idején komoly kapcsolatot akartam, az sosem jött össze. Nem arról van szó, h alkalmatlanok lennének rá, vagy hogy én lennék rá alkalmatlan, hanem egész egyszerűen ez valahogy nem jön össze, ha így nyitok. Szerintem akik hosszabb ideje vannak párban nőkkel ,azoknak a nagy része is úgy jött össze velük, h eleinte semmi komolyat nem akart, vagy nem mutatta ki(én is abban bízok, h az ilyen lazán megismert nők között egyszer találok egy olyat, akivel el tudom képzelni hosszabban is, és akkor szépen lassan óvatosan elkezdem kimutatni neki az érzelmeimet is). Valamiért a nők nem igénylik a kedvességet, legalábbis az ismerkedés kezdeti szakaszban biztosan nem.
2016. ápr. 8. 12:25
 28/39 anonim ***** válasza:
85%

Jaaaaajjj....annyira sejtettem hogy előjön ez a sorkatonaságos bullshit.

Tipikus fanatizált buta pic.sa szöveg....

Nézzük csak meg jobban azt a példás 40-es korosztályt akik még voltak sorkatonák.

Kezdjük ott hogy jelentős részük agresszív fas.z aki a felesége és a gyerekei verésében vezeti le az egész napi feszkót.

Ehhez általában hozzájárul még az alkoholizmus is.

Tudod az a 800 000 alkoholista nem igazán a tizen-huszon évesek soraiból kerül ki,hanem az apucid korosztályából.

Aztán nézzük csak meg hogy a nemi erőszakot elkövetők vagy a pedofilok milyen korcsoportba tartoznak.

Java részük 35-40 körüli.

Ja,és arról nem is beszéltem még hogy a 70-es évek generációja csak úgy tobzódik a pszichés betegektől.Mérhetetlenül sok a depressziós,elfojtásokkal küzdő 40-es férfi.Nem akármiért olyan elterjedt az ivás és a mértéktelen dohányzás apud korosztályában.

2016. ápr. 8. 13:04
 29/39 anonim ***** válasza:
87%

Ja,és te hallottál már első kézből történeteket mik mentek ezekben a laktanyákban a katonák közt?

Java részt arról szólt a dolog hogy hogyan ba.sszák át az őrmesterek fejét.

Például kötelező terepgyakorlatokon a hátizsákból szokás volt kivenni a nehéz felszerelést és párnát tenni a helyére.

Na meg ott vannak a kulturálatlan lerészegedések is.

Hallottam már nem egy sztorit ilyen laktanyás ivászatokról.

Volt hogy még az arcszeszt is megitták a barmok...

Szóval ne hidd hogy olyan fene nagy fegyelem és tartás volt az akkori fiatalokban.

Valszeg csak azért akarnád visszahozni a sorkatonaságot mert az egyenruhára és a rövidre nyírt hajra nedvesedsz.

Ez esetben keress egy skinhead pasit aki majd jól elver és csinál neked 3 gyereket.

Vagy menj mondjuk Szíriába.Az ISIS katonák szerintem pont neked valóan férfiasak.

Napi 3-4 alkalommal megerőszakolnak,de legalább nem selyemfiúk.

2016. ápr. 8. 13:15
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
És nyugidtan kikapcsolhatod a caps lock-ot.
2016. ápr. 8. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!