Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi vált be nálatok, ha nagyon...

Mi vált be nálatok, ha nagyon nagyon meg akartatok változni, mi az ami nem engedett titeket visszaesni?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 6. 18:00
 1/3 anonim válasza:
Ne akarj megvaltozni. Inkabb probald meg elfoagdni magadat ugy ahogy vagy. Az evekkel ugyis valtozol de ha nem tanuldo meg elfogadni magad ugy ahogy vagy soha nem lehetsz igazan boldog. Mindenkinek vannak jobb es rosszabb tulajdonsagai es igyekszunk a jok fejlesztesere illetve a rosszak kijavitasara torekedni de ezek is hozzad tartozank es azza tesznek aki vagy. A szeretteid is igy szeretnek ugyhogy ne azon igyekezz hogy megvaltozz hanem inkabb azon hogy megtanuld igy is szeretni magad.
2016. ápr. 6. 18:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Igy egy nagy rakas szemet vagyok, szoval csak a valtozas johet szoba. Ami nem megy már jo par eve, mindig visszaesek.
2016. ápr. 6. 19:20
 3/3 anonim válasza:
Pár éve mogorva kezdtem lenni másokkal, meg volt pár dolog de mindegy. A barátaim szóltak hogy miattam őket is páran kiközösítik, meg hogy ez így nagyon nem jó, és ezen összevesztünk. Nem hittem el hogy velem van a baj. Aztán elgondolkoztam magamon, és rájöttem, hogyha ilyen maradok soha egyetlen barátom se tud majd elfogadni. Kellett ez a kis pofon és a motiváció, hogy megváltozzak. Sokat gondolkoztam mit kéne máshogy csinálnom, ezeket a változtatásokat gyakoroltam, néha-néha még most is tudtok nagyon mogorva lenni, de az már a hangulatomtól függ. Nekem az adta meg a motivációt hogy még mindig szerettem volna ismerősöket, akik elfogadnak úgy ahogy vagyok. Ehhez viszont kicsit gondolkoznom kellett azon hogy mit csináltam rosszul, és hogyan változtassak.
2016. ápr. 30. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!