Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz erről az állításr...

Mit gondolsz erről az állításról? A magyarok önzők, irigyek, rosszindulatúak, buták és kicsinyesek.

Figyelt kérdés
Attól függetlenül hogy nem mindenkire igaz mind az 5
2016. ápr. 4. 07:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

Én másképp közelítem meg.

Szerintem attól függ, kikhez képest.

Ha a világ emberiségét nézem, pontosan tudom azt, hogy sok helyen sokkal rosszabb a helyzet.

Lehetne példákat sorolni akár a közel, akár a távol keletről, vagy primitívebb (törzsi) kultúrában élőkről.

És az a helyzet, hogy ilyen emberekből van a legtöbb a világon.

Csak éppen mi itt vagyunk Európa közepén, ahol más a mérce.

Más környezetben pedig nagyobbnak tűnnek az ilyen hiányosságok.

Ezért látom úgy, hogy alapvetően az a kérdés, kikhez képest?

A környezetünkhöz képest, vagy általában a nyugati kultúrához képest nap mint nap érzem, hogy ez az állítás igaz.

De ha az egész emberiséget nézzük, és nem az ilyen téren legfejlettebbeket vesszük alapnak, hanem nézünk egy átlagot, és ahhoz mérjük magunkat, akkor azért az átlagot mindenképpen megütjük.

2016. ápr. 4. 10:08
 12/24 A kérdező kommentje:
Na és te, kedves 10 -es?
2016. ápr. 4. 10:13
 13/24 acelsziv ***** válasza:
12 Ő a legaljáról kiabál fölfelé :P
2016. ápr. 4. 12:14
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
Pedig 10-es válaszában van igazság.:-) Én nem tartom magamra jellemzőnek egyik tulajdonságot sem, amit kérdező felsorolt, és nagy általánosságban sem gondolom igaznak.
2016. ápr. 4. 12:30
 15/24 anonim ***** válasza:
34%

Nagyon igaz állítás!4!!

Ez mind igaz!! Szerencsére én kivétel vagyok. :) És ti is kedves többi hozzászóló és kérdező, mi benne vagyunk az 1%-ban :) Kivéve 10-es, őrá mind igaz ami a kérdésben szerepel. De, van nála rosszabb is: az utánam lévő hozzászóló. Ő az egyik legirigyebb és legrosszindulatúbb buta ember a világon!!4 Még a szomszéd Jóskán is túltesz, akit reggelente szoktam látni boltba menni!!!

Sajnos a magyarok szörnyűek, például folyamat panaszkodnak! Én ilyet sose tennék! Rettenetes módon általánosítanak, és ez rettenetes, nem szabad ilyet!!!! Magukba nem néznének sohasem pedig ők a legrosszabbak!44!! Rosszindulatúak meg minden!!!

2016. ápr. 4. 12:42
 16/24 anonim ***** válasza:
38%

Unalmasak vagytok már, de nagyon.

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

Akkor anyátok is buta és kicsinyes? A barátaitok? A partneretek, akikkel együtt háltok? Mindenki? Tényleg csak pont ti nem?!

2016. ápr. 4. 12:44
 17/24 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem igaz. És szerintem van pár ilyen ősmagyar, akiknek a DNS-ében benne van, a többiek meg azért ilyenek, mert ilyen környezetben élnek.
2016. ápr. 4. 13:13
 18/24 anonim ***** válasza:
Miért forgatjátok ki? Senki nem állította, hogy ő az egyetlen kivétel. Rengeteg embert ismerek, akikre nem igazak ezek az állítások, de még többet, akikre igen. Hasra ütés szerűen kb a magyarok 70 százalékára igaz az irigység és a rosszindulat, ami azért jelentősen több, mint a többi uniós országba, elég körbenézni Németországban, vagy Hollandiában. Európai viszonylatban nagyon házsártosak vagyunk, ami nem azt jelenti, hogy mindenki az, de ők vannak fölényben.
2016. ápr. 4. 13:22
 19/24 A kérdező kommentje:
Egyes válaszolók azt hiszik hogy én valami baloldali, liberális ember vagyok és azért tettem fel a kérdést. Nem, én kifejezetten hazaféltésből kérdeztem. Tudniillik: az ország is annyit és amennyit az emberek. Ha elüldözzük egymást, mit aggódunk az ellenségeink miatt?
2016. ápr. 4. 13:25
 20/24 anonim ***** válasza:
Ez a kommunizmus utómaradványa. A keleti blokkban ez volt a "legvidámabb barakk" mindenkinek volt munkája, háztáji stb. Rendszerváltás felé, pedig szép lassan lehagyott minket mindenki, hidd el ha a nato alatt nöttünk volna fel, nem lenne ekkora tahó, maradi felfogásunk, irigység az iránt akinek több van -közben vakarjuk a tökünket-.
2016. ápr. 4. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!