Miért olyan kicsinyesek az emberek?
Sajnos ez szinte mimdenhol így van, még az én oszályomban is. Ők így próbálnak menőbbnek tűnni, pedig ezzel csak az ostobaságukat bizonyítják be. Én inkább sajnálom őket, hogy ilyenek., de ez ellen bármennyire is szeretnénk, nem tehetünk semmit, pedig már próbáltam, "felvilágosítani" őket, de kinevettek.
Szerintem a divat hülyeség. Azt hordd, amiben jól érzed magad, abban ami a te stílusod, ami TE vagy. Ne akadályozzon meg mások véleménye! :)
14/l
Az előttem szóló hölgyemény igen okos választ adott! :)
Először is örülj neki, hogy nem tartozol közéjük! :)
Tudod, az emberek sokszor tartanak attól, hogy hogyan vélekednek róluk mások. Félnek attól, hogy kiközösítik őket, ezért nemes egyszerűséggel alkalmazkodnak a körülményekhez. Ha sikerül elvegyülniük, nem kell tartaniuk a negatív értelemben vett kitűnéstől. Azokat emberek azt tartják furcsának, akik különböznek tőlük, és mivel sok esetben (és ez a felnőttekre is igaz) nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, az ilyenekkel, egyszerűen hülyének nézik és szekálni fogják őket. Nincs elég eszük, hogy átlássák a helyzetet. :) És sajnos az ilyen felszínes népség van többségben.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!