Miért utál ezért mindenki?
Figyelt kérdés
mielőtt bárki megkérdezné: nem vagyok csendes gyerek, jó tanuló vagyok. Az a baj, hogy az osztályban mindenki utál és csesztet. Hozzányúlnak a cuccaimhoz ( ellopták a telefonomat és az órámat amiket csak 1 hét múlva kaptam vissza) egyfolytában beszólogatnak mert én érzékenyebb vagyok és élvezik ha szenvedek. Az egyik osztálytársam mellesleg egyfolytában kibeszél a hàtam mögött. Tesi óra előtt a lány mosdóba kell öltöznöm mert rám zárják az ajtót ha közeledek az öltözőhöz. Táborban is egyedül leszek egy szobában. Ofőmnek hiába szólok semmi. Mellesleg volt a suliban nőnap és az egyik fiúelkezdett ütni a tövis rózsával (televolt sebekkel a fejem, hálanekik -.-) és elkezdett vérezmi a fejem. Múlthéten meg belelöktek a pocsolyába húsvét alkalmából. És ez megy óvoda óta. Mit tegyek, már nem bírok velük!?2016. márc. 29. 10:22
21/21 anonim válasza:
Húzz el ebből a suliból...kezdj új életet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!