Miért utál ezért mindenki?
Ne hagyd magad,mégis mi mást tehtnél?
Komolyan iyen elcseszett világban élünk?
2016. márc. 29. 10:26
Pedig valamit tenni kell, szólj a szüleidnek, igazgatónak, gyámügynek, bárkinek, de ne hagyd magad! Nagyon sok ember még felnőttként is félénk, depressziós, magába zárkózó mert az iskolában csúfolták. Ne hagyd magad, kérj segítséget ha máshogy nem megy válasz mádik iskolát. Esetleg iratkozz be önvédelmi tanfolyamra, így megtudod védeni magad.
2016. márc. 29. 10:26
3/21 A kérdező kommentje:
Megszoktam védeni magam de ha megverem őket még egyszer akkor kapok egy igazgatóit
4/21 A kérdező kommentje:
Már volt egy igazgatóim ezért
Elég nagy nyomorultak az osztálytársaid azt kell mondjam...kivéve ha adsz rá valami okot, amiért csesztetnek téged, bár nekem ez nem jött le abból, amit írtál.
Nem tudom meddig fogsz még velük egy osztályba járni, de próbálj meg kitartani, esetleg valami barátot szerezni az osztályból, szerintem biztosan van olyan, aki nem utál téged. Azt nem mondom, hogy a "támadóiddal" barátkozz, mert nyilván lehetetlen volna, neked sem lenne ínyedre, illetve ők sem szeretnék magukat - hát nem ez lesz a legjobb szó - "lejáratni" veled.
2016. márc. 29. 10:32
Szolj az osztalyfonoknek, a szuleidnek. Addig szolj ujabb es ujabb felnottnek, amig nem talalsz olyat, aki tesz is vmit. Döbbenet. Egyre masra olvasom ezekez, es nem csak itt. 39 vagyok. Amikor en voltam az iskolarendszerben, nem volt ilyen brutalis kirekesztes, bantalmazas es ennel joval kisebb hordereju dolgoknal is odatettek magukat a tanarok!
2016. márc. 29. 10:34
7/21 A kérdező kommentje:
Igazából én se nagyon tudom miért van ez de hiába csinálok bármit nem tudok mit tenni. Elmenni meg nem fogok az iskolából mert az egy nagyon erős iskola és ott szeretnék leérettségizni.
Szard le az igazgatóit hova számít az? A kutyát se érdekli. B4ssz oda nekik de nagyon.
2016. márc. 29. 10:39
Vannak egyébként barátaid? Gondolom most középiskolás vagy, ha már az érettségin jár a fejed. Általánosban is így bántak veled? Mert ha onnan vannak esetleg barátaid, akkor szólhatnál nekik, hogy segítsenek iskolán kívül elverni a rosszakaróidat. De egy a lényeg, iskolán kívül intézd el, nem lenne jó, ha emiatt kicsapnának suliból, mert ezzel tönkretennéd a saját életedet.
2016. márc. 29. 10:44
10/21 A kérdező kommentje:
Tudod mit? Igazad van! Megérdemlik és az igazgatónak megfogom mondani, hogy ha arra tud adni intőt ha valakinek beáztatják a cipőjét, akkor simán kitudja rúgatni azokat akik több éven át bántalmaznak.
Kapcsolódó kérdések: