Miért utál ezért mindenki?
Figyelt kérdés
mielőtt bárki megkérdezné: nem vagyok csendes gyerek, jó tanuló vagyok. Az a baj, hogy az osztályban mindenki utál és csesztet. Hozzányúlnak a cuccaimhoz ( ellopták a telefonomat és az órámat amiket csak 1 hét múlva kaptam vissza) egyfolytában beszólogatnak mert én érzékenyebb vagyok és élvezik ha szenvedek. Az egyik osztálytársam mellesleg egyfolytában kibeszél a hàtam mögött. Tesi óra előtt a lány mosdóba kell öltöznöm mert rám zárják az ajtót ha közeledek az öltözőhöz. Táborban is egyedül leszek egy szobában. Ofőmnek hiába szólok semmi. Mellesleg volt a suliban nőnap és az egyik fiúelkezdett ütni a tövis rózsával (televolt sebekkel a fejem, hálanekik -.-) és elkezdett vérezmi a fejem. Múlthéten meg belelöktek a pocsolyába húsvét alkalmából. És ez megy óvoda óta. Mit tegyek, már nem bírok velük!?2016. márc. 29. 10:22
11/21 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok középsulis csak nálunk egybe van kötve az iskola. Barátaim vannak természetesen csak egyikkel se egy osztályba járok.
2016. márc. 29. 10:48
12/21 anonim válasza:
Miért nem az igazgatóval beszélsz, mielőtt ugyanazt tennéd mint ők. Mondj el mindent az igazgatónak négyszemközt, menj úgy be hozzá, hogy sehol senki és nem tudják, hogy beszéltél vele. Beszélj a szüleiddel is. A telefon lopás stb. bűncselekménynek minősül, még akkor is ha csak egy hétre vették el tőled, milyen alapon tulajdonítják el a te tulajdonodat. Mesélj el mindent a szüleidnek és együtt menjetek be az igazgatóhoz, mert így tudnak neked segíteni ők is.
13/21 A kérdező kommentje:
Beszéltem már vele de semmi szüleimnek is szóltam már be is mentünk de az osztálytársaim még a szüleimmel is tiszteletlenek.
2016. márc. 29. 10:59
14/21 anonim válasza:
De amúgy ha a telefonod elveszik tőled és nem adják vissza, feljelentheted őket a rendőrségen is.
15/21 anonim válasza:
Legközelebb, ha elveszik a telefonodat, menj a rendőrségre
16/21 PresidentEvil válasza:
Ha valakit mindenki utál, annak oka van. Ha mind igaz, amit írtál, mondhatjuk, hogy a többiek kiközösítettek és ez soha nem véletlenül történik, valami okot adsz rá. Nem feltétlenül tudatosan(!), de a probléma körülötted van. Ajánlatos lenne külső szakember segítségét kérned, mert lehet, hogy nem veszel észre valamit, ami irritálja a többieket. Ha nagyon különbözöl tőlük, ha nem a többség által elvárható módon reagálod le a dolgokat, ha nem tudod kontrollálni magad bizonyos helyzetekben, simán lehet ez az eredménye. Segítség nélkül soha nem fog változni a helyzet, legfeljebb rossz irányba. Amit mások ajánlanak, hogy b-ssz oda nekik, jelentsd fel őket, csak ellened hangolja majd a többieket, mert ők egy csapatot alkotnak - ellened.
17/21 anonim válasza:
Nekem nagyon szimpatikus vagy! Pont a hozzád hasonló emberek a legértékesebbek. Ha osztálytársad lennék, kiállnék melletted, akkor is, ha emiatt engem is kivet a birkatömeg.
18/21 A kérdező kommentje:
Sajnos teljesen más érdekel engem mint a többieket pl: nem mocskos magyar rappeket szoktam halgatni, hanem Nightwisht és Halestorm-ot. Az a baj, hogy engem alsóban az ofő egyfolytába csesztetett, mellesleg folyton primitív és sértő szavakkal csúfolt engem, és ment utána a többi birka. Nagyon szeretnék osztályt váltani de nálunk ez nem lehetséges. ( Pedig az az osztály kedvel engem, mellesleg oda jár a legjobb barátnőm is.
Köszi, nagyon jól esik a véleményed. :)
2016. márc. 29. 20:40
19/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat 17-est akartam írni :)
2016. márc. 29. 20:41
20/21 anonim válasza:
16: Persze, ha az emberek bunkó neveletlen parasztok, akkor rögtön te változz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!