Milyen fura hobbid van?
Figyelt kérdés
Nekem különleges, ritka alkoholos italok gyűjtögetése (ezt nem azt jelenti feltétlenül hogy drága italok, persze az is van köztük jópár)2016. márc. 28. 17:48
1/7 anonim válasza:
A te hobbid nem is fura! Ismerek egy rakat embert, aki igyanazt csinalja... Na jo, talan megis fura egy kicsit. En meg takaritani szeretek es rendszerezni. Neha naaaagyon aprolekosan.
2/7 anonim válasza:
Nem tartom furának, de a tied sem igazán az.
A párom processzorokat gyűjt, a szekrényei zöme számítógépalkatrészekkel van tele, a vitrinben a procik, a többiben tápok, alaplapok, hang- és videokártyák, ramok a procik teszteléséhez.
Én koponyákat gyűjtök. Állat, ember, valódi vagy sem, nekem mind oké, csak lehetőleg realisztikus legyen (valódi emberi koponyám sajna nincs a sajátomon kívül, de azt nem látom. amúgy illegális lenne, amivel nem értek egyet).
4/7 anonim válasza:
Takarítás,szeretem a holmijaimat rendezgetni,precízen tartani(durva szinten).Engem ez megnyugtat.Minden nap megcsinálom ezeket,idegesít a rendetlenség.
Régen gyűjtöttem a cigisdobozokat.Nagyon nagyon sok volt,pont pár napja dobtam ki a gyűjteményem :( (Marlboro- 540 Ft-os korszak)
5/7 anonim válasza:
Hát, most elkezdtem Labello-kat gyűjtögetni, de szerintem ha anyám megtalálja őket, kidobja:D na meg mondjuk suliból az órai levelezésekből már van "egy kevés" :'D
6/7 anonim válasza:
Én sok mindent gyűjtögetek... mondjuk most elkezdtem kihajigálni az értelmetlenebbeket (mint pl. mottós TopJoy-kupak)... de azért pl. az most is megvan, hogy az ilyen neten rendelhető képeslapos-kaparós parfümminták képeslapjait gyűjtögetem. De van bélyeg, kártyanaptár, illetve scrapbookozom is, meg listát írogatok mindenről (számon tartom, milyen könyveket olvastam, milyen filmeket láttam), de azok annyira nem furák.
7/7 anonim válasza:
Régi rádiókat gyűjtök, de vagyunk jó páran
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!