Ez csak szerintem fura?
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam úgy viselkedik, mintha online élne. Mindig, ha valami vicceset mondunk neki, csak fapofával annyit mond ,,lol" vagy ,,lmao". Persze, nem teljesen érzelemmentes, mert vannak helyzetek, amikor igenis nevet, dühös, stb.
Viszont szerintem ez akkor is fura. Szerintetek?
2016. febr. 11. 14:45
1/4 anonim válasza:
Sok az ilyen szarul szocializálódott gyerek sajnos.
2/4 anonim válasza:
Én ilyeneket akkor szoktam mondani, ha érzékeltetni akarom, hogy mennxire nem is tartom viccesnek, amit a másik mondott.
3/4 anonim válasza:
Utóbbival értek egyet, és ez online is létezik: legtöbb esetben mikor lol-t kapsz válasznak, leginkább csak idegesíted őket. Nekem is volt olyan ismerősöm, aki így érzékeltette, hogy nem kíván esszében válaszolni.
4/4 anonim válasza:
Nem szerintem is fura az ilyesmi, de szerintem az irritáló szót keverted a furával. Nem beszólás, csak gondold végig az érzéseid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!