Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelenthet ez a fura mimika?

Mit jelenthet ez a fura mimika?

Figyelt kérdés
Szálltam le a buszról,s a pasi plyan félmosoly- szerűt eresztett el,de a szája másik oldala lefele húzódott,olyan szomorúan, s nem szájhúzásnak tünt. Eközben rámnézett, utána finoman lepillantott,nem hirtelen kapta le a pilláit,semmi agresszió nem volt a dologban,mert ugye a félmosolyt is negatívan szokták feltüntetni. Nektek ezek a jelek együtt mit jelentenének?
2015. dec. 25. 16:18
 1/5 A kérdező kommentje:
A pasit látásból ismerem,szerintem ő is engem, mostanában kezdtem el nézegetni,mert tetszik, lehet meg is van illetődve. Egyébként ritka rendes pasinak tünik
2015. dec. 25. 16:20
 2/5 anonim válasza:
100%
Ez egy szomorú köszönés volt.
2015. dec. 25. 16:39
 3/5 TR75 ***** válasza:

Szerintem ezt neked kellene kitalálnod, a mimika tipikusan olyan dolog a véleményem szerint, amit látni kell, hogy értelmezni lehessen. Leírva csak nagyon általánosan értelmezhető (ha egyáltalán), látni kell az illetőt, a szituációt, előtte-utána mi történik.

Lehet egy félszeg kapcsolatfelvételi kísérlet, de lehet, hogy zavarban volt ("rajtakaptad" azon, hogy téged néz). Talán ambivalensek az érzései, amiatt félmosoly. Esetleg próbáld meg biztatni szintén metakommunikációval (bár, ha valóban félszeg, zárkózott, szerintem ez kevés).

2015. dec. 25. 16:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Pont ez az,én egy vagyok a sok közül/hosszú ezt így elmesélni/ a lényeg, hogy mostanában rávettem magam,hogy lépjek valamit,de adott helyzetben ott nem könnyű. Szerintem a nézéssel sok mindent lehet jelezni,remélem észrevette,hogy stírölve van. Mikor leszálltam, az arcából nem feltétlenül azt olvastam ki,hogy tetszenék neki,talán még nem tudja hovatenni a dolgokat. De egy kis szégyenlősség is mintha látszott volna rajta. Az a szelíd szempilla leeresztés nagyon édes volt, nem láttam még pasit,aki ilyen gyengéden pillant le.Köszönöm a válaszokat,elgondolkodtatóak-de azért még jöhet az előbbi vélemények megerősítése, vagy új gondolatok
2015. dec. 25. 16:57
 5/5 TR75 ***** válasza:

Szerintem nem is lehet feltétlenül leolvasni egy férfi arcáról, hogy tetszel neki. Mármint persze, szerintem a "szexuális érdeklődés" az egyértelműen látszik, azt nehéz titkolni, de az a fajta érdeklődés, amikor nem csak a szexre hajt az illető, sokkal nehezebben értelmezhető.

Bátorítsd, aztán majd lép. Ha nem, akkor még te is léphetsz direktben.

2015. dec. 25. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!