Mit jelenthet ez a fura mimika?
Szerintem ezt neked kellene kitalálnod, a mimika tipikusan olyan dolog a véleményem szerint, amit látni kell, hogy értelmezni lehessen. Leírva csak nagyon általánosan értelmezhető (ha egyáltalán), látni kell az illetőt, a szituációt, előtte-utána mi történik.
Lehet egy félszeg kapcsolatfelvételi kísérlet, de lehet, hogy zavarban volt ("rajtakaptad" azon, hogy téged néz). Talán ambivalensek az érzései, amiatt félmosoly. Esetleg próbáld meg biztatni szintén metakommunikációval (bár, ha valóban félszeg, zárkózott, szerintem ez kevés).
Szerintem nem is lehet feltétlenül leolvasni egy férfi arcáról, hogy tetszel neki. Mármint persze, szerintem a "szexuális érdeklődés" az egyértelműen látszik, azt nehéz titkolni, de az a fajta érdeklődés, amikor nem csak a szexre hajt az illető, sokkal nehezebben értelmezhető.
Bátorítsd, aztán majd lép. Ha nem, akkor még te is léphetsz direktben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!