Fura kérdés, de megfogok őrülni?
Ejnye, ne tessék már annyira elkeseredni :)
Ahhoz hogy segíteni tudjunk, kicsit többet kellene tudni az életkörülményeidről!
Pesszimista vagy, így a rossz dolgokat vonzod be és mártírkodsz. Sajnáltatod magad. De nem értem! Mit vársz? Azt, hogy valaki azt írja, hogy "Jajj te szegény, hát összecsaptak fölötted a felhők, te szegény, te árva lélek, nem ért meg téged senki, egyedül vagy a csúnya gonosz világban! Nem baj majd sírjunk együtt a nyomorunkon. Én is szomorú avgyok és negatív, és többnyire pontosan EZÉRT nincsenek barátaim sem.Mert csak a sz**rt látom mindenben!"
A saját életedről CSAK te döntesz! Te irányítod. Te szülöd a gondolataidat. Tudod mit, és sem barátkoznék ilyen savanyú emberrel! Csak lehúzna. Egy energiavámpír vagy. Ha neked sz**r a sorsod akkor másnak is az kell hogy legyen?
Inkább állj talpra, emeld fel a s**gged és cselekedj. A sajnáltatás kevés embernél jön be. Nézd meg a titok c. filmet vagy olvasd el a könyvet és felszabadulsz ezalól. Bocs hogy keményen fogalmaztam, de ez az igazság. Csernus már rég felkente volna neked az utolsót...
Jaj, jaj. A tanulás ost ne legyen gond, érted azt másnak is kell csinálnia, nemcsak neked! Amugy a szerelem sem talál rá mindenkire, ez van, foglald már le magad valamivel, ott van a családod hát rájuk már nem is gondolsz? Ahelyett hogy ide kiirnád a midennapi ilyen kérdés mellé még a tiédet is, tehetnél valami jót/kedveset/hasznosat ha már ennyi szabadidőd van, az emberi faj fennmaradása érdekében.
Ne legyél már 18 évesen ekkora nyomi! 18 vagy, már sokmindent megtehetsz, mennyé valami kis pénzecskét szrezni vagy önkénteskedni, tedd már hasznossá magadat!
Én nem értem miért ekkora bunkó itt néhány válaszoló..
Kedves kérdező, szerintem picit ülj le először is magaddal beszélgetni hogy mi az ami ennyire nyomaszt, ami miatt folyton idegeskedsz és nem tudsz boldog lenni. Még jobb ha ezt konkrétan megfogalmazod és leírod. Utána pedig vedd sorra a lehetőségeket amikkel ezeken a gondokon tudsz változtatni.
Nyugodtan "tűnj el" egy kis időre, menj el kocogni zene nélkül mondjuk, vagy ülj be egy kis kávézóba egy teára vagy amit szeretsz és fogalmazd meg hogy mi bánt konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!