Miért hiszi azt anyukám, hogyha vegetáriánus vagyok, akkor skizofrén leszek és megfogok őrülni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy csak aggódik vagy nem akarja, hogy más legyek.2015. júl. 18. 13:10
1/9 anonim válasza:
Butaság a köbön. Én nem játszanék ilyen súlyos szavakkal, főleg nem a gyerekeimmel szemben, de hát 'ahány ház, annyi szokás'- ahogy tartja a közmondás.
2/9 anonim válasza:
Azért mert hallott valahol valamit fél füllel és ebből ő már ideológiát gyártott. Gondolom életében nem látott még vegetáriánus embert, de előítéletgyártás nagyon megy neki.
A helyedben megkérném hogy hagyja abba amíg el nem olvas legalább egy könyvet erről az életmódról.
3/9 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak így akar rávenni, hogy normálisan egyél. Ettől függetlenül a skizofréniával való "fenyegetőzés" baromság, és semmi valóságalapja sincs.
4/9 A kérdező kommentje:
Mert állitólag elég fiatal vagyok és hogy a húsban olyan dolgok vannak, amik segítenek a fejlődésemben. Köszönöm a válaszokat!:)
2015. júl. 18. 23:19
5/9 anonim válasza:
Semmi nincs a húsban, amit vegetáriánus táplálkozással ne tudnál bevinni. A B12 vitamin a tejben és tojásban is megtalálható. Rengeteg oldal van már a neten a vegetáriánus életmódról, próbálj minél több információt szerezni és változatosan táplálkozni, akkor semmitől nem kell tartanod. anyukádnak sem ártana tájékozódnia a témában.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!:)
2015. júl. 19. 12:20
7/9 anonim válasza:
"..Miért hiszi azt anyukám, hogyha vegetáriánus vagyok, akkor skizofrén leszek és megfogok őrülni?.."
Ugyanezzel ijesztgették régen azokat akik önkielégítést végeztek. Legalább annyi valóságalapja van. Nevetséges, hogy manapság ilyesmit kitalál valaki.
8/9 AnonymusKing100 válasza:
Anyukád csak jót akar és nem szeretné ,hogy ilyen buta legyél ,kell fehérje mindenkinek!
9/9 anonim válasza:
Pont az beszél a butaságról, aki azt hiszi, hogy csak a húsban van fehérje....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!