Megfogok örülni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok Budapesten tanulok és az anyukámmal élek akit nagyon szeretek és ki álltam mindig mellette mert egyedül nevel és megad mindent.De én már nem bírom ezt teljesen tönkre tesz engem lelkileg ezt ugy értem, hogy egyfolytában engem hibáztat mindenért pl ma is eltünt a bank kártyája és már hol a kártyám? mondtam én nem láttam erre az volt a reagcioja, hogy rohadjak meg. Már megszoktam ezt. Van egy féltestvérem is aki 23 éves anya fia. Ő vele is ezt csinálta csak róla le mondott azért mert "jobb lesz neki az apjáva ott van sok pénz,, szokot hozzánk átjárni tiszteli anyut egyszerüen isteniti pedig minden döntését kritizálja de ez őt nem zavarja ebböl is látszik mennyire szereti és hiányolta gyermek korában anyut. Eleinte barátokhoz menekültem anya elöl velük voltam egésznap csak aludni jártam haza de azért jó volt a kapcsolatunk.Aztán bajba kaveredtem sokat voltam aggresziv és rájöttem rossz társasággal barátkoztam 14éves korom ota jobb barátaim vannak van barátnőm is.A családból senki nem szereti anyut föleg nagypapa nem ő ki is tagadta nem vállalja fel,hogy az ő lánya mert nagyon megkeseritette az életét anyu kezdve avval, hogy ki szurta a kocsija kerekét amitől majdnem balesete lett utána jött,hogy elhíreztelte, hogy meghalt és a rokonoktól kért pénzt a temetésére aztán az utolsó csepp az volt, hogy a 8kerületben kölcsön kért 1millio forintott valami balhés emberkétől és a nagypapa címét adta meg sajátja ként persze nem fizette vissza így mentek papához. Papa már egyszer magához vett 4 évre mert anyukám a vállás után lemondot rólam pedig kapott lakást a válláskor. Aztán újra magához vett nevelgettet és végül az a szerep van most, hogy én gondoskodom róla mert muszály mindenkit kritizál, minden szar ami csak létezik, állandoan hangosztatja, hogy ""utálom az embereket,,, és most is mondtam neki, hogy elköltözöm közölte ""jó menj az apádhoz majd a bíróság neki add végre,,(akit mellékesen 8éve nem láttam) amit már sokszor mondot de még mindig nagyon fáj. Szóval mit tegyek? hadjam el ? nagyszüleim vidéken élnek én meg suliba járok amit nem hagyhatok ott. Vagy türjem tovább? de abba meg én örülök meg lassan. Orvost már probálta nagyi nem szolt hozzá az orvoshoz anyu .Gyámhatóság stb. nem kell csak magamat pecsételném meg. Nem akarom elhagyni mindenki elhagyta eddig vagyis elüldözött eddig én ki akarok mellette állni továbbra is mert látszik én vagyok az egyetlen akiben bizzik és ragaszkodik.2015. jan. 9. 18:04
1/3 anonim válasza:
Szerintem édesanyád igazán furcsa ember. Kiszámíthatatlan a rossz dolgokban. Szeresd is mindezek ellenére.
Szerintem ha jót akarsz neki, hagyd ott te is, majd remélhetőleg magától rá jön (rá kell jönnie) hogy nem jól csinálja a dolgokat.
2/3 A kérdező kommentje:
amit ki hagytam az az, hofmgy sokat add ki állati hangokat pl kecske mekkegés szerintem nem örült hisz a NAV-nál dolgozik azt hiszem vallami könyvelő
2015. jan. 9. 18:20
3/3 anonim válasza:
Pedig jobb lenne, ha a nagyszüleidhez költöznél, iskola van ott is, ne keress ürügyet, hogy miért nem lehet. Anyukád beteg, te pedig nem vagy felelős érte. Ő csak tönreteszi az életedet. Ha ilyen, amikor ragaszkodik valakihez, akkor milyen, amikor nem ragaszkodik.
Gondolj magadra, ne legyen elkiismeretfurdalásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!