Megfogok őrülni vagy öngyilkos leszek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kérném a segítő emberek tanácsát.Anyukámnak van egy "pasija".Van 2 gyereke és egy felesége együtt élnek igaz nem szereti a feleségét. külön vannak stb.. anyum nem volt nála még életébe.Szóval a helyzet a srácai velem egykorúak.Akárhányszor lejön bezártságot érzek mintha belennék zárva a szobámba fojtogat egy érzés néha düröhamok jönnek rám(pl fogom a tőrömet és a szekrénybe szúrom) egyszóval tombolok amiböl nem jövök ki sohase jól tanácsolták már a számolás de ha nem teszem akkor a sírásnak az érzése és az öngyilkosság jut eszembe persze vannak olyanok akik sokkal rosszabb dolog miatt lesznek öngyilkosok nem akarok az lenni csak olyan hajlamok jönnek rám.Apámhoz nem költözhetek(Alig foglalkozik velem de ha foglalkozik akkor nagyon jól csinálja csak sajnos nincs helyük pedig szívesen látna még az ottani barátnője is.bocsánat a rossz fogalmazásért meg a helyesírási hibákért de legyen mentségem az,hogy most is itt van a lakásba születés napom elött vagyunk 2 nappal anyukám most is átcseszte valamivel a fejem (ha valaki csak úgy tud segíteni,hogy elmondom mivel akkor elmondom) és most is összehúzva a torkom a érzem a szívem stb...NEM TUDOK SEHOVA MENNI!!!(Barátok nem olyanok hogy ottalvósak) akik meg olyanok azok nem itt laknak.Kérlek segítsetek nem akarok öngyilkos lenni vagy a gyogyóba kerülni..,és egyszerűen gyűlölöm...2013. okt. 5. 14:35
1/17 anonim válasza:
De mi a probléma? Anyukádnak új férfi van az életében, menj el barátodhoz, barátnődhöz menj el sétálni, kapcsolódj ki. Nem kell vele lenned állandóan
2/17 anonim válasza:
Irány a pszichiátria. Beteg az elméd.
3/17 anonim válasza:
Az a helyzet hogy féltékeny vagy amiért mostmár nem csak te vagy a középpontban hanem anyukád barátja is helyet kapott az életetekbe a gyerekeivel együtt. Apád nem foglalkozik veled és félsz hogy anyukáddal is így jársz. El kell fogadnod hogy anyukád felnőtt ember és joga van a boldogsághoz. Nem sajátíthatod ki gyerekes hiszivel. Foglalkozz értelmes dolgokkal tanulj menj bulizni élj és ne akarj anyád árnyéka lenni. Csak bízz benne hogy amit tesz az helyes és ne akarj az lenni aki a boldogsága útjába áll holmi gyerekes hiszti miatt.
4/17 A kérdező kommentje:
Nem... kiskoromban apukám laposra vert.. elhagyott 6-7 éves koromba ennek következtében anyukám mellett nőtem fel így hozzá szoktam volt 2 barátja azóta azokhoz jól viszonyultam elismerem hisztiztem de abban a koromban megérthető volt de ez... minden áldott hétvégén itt van most abban az állapotban vagyok,hogy nem akarok találkozni senkivel remélem a legjobb barátom feljön 1-2 óra mulva és átbírok hozzá menni (apám nevelt gyereke) aludni...de nem szóval most is csak anyum cseszte fel az agyam mert tudja jól hogy elbaszta a hangulatom a kedvem stb... mert azt mondta hogy ehét szonbaton ő hozza haza a nagyszüleimtöl mert ma ki ment és ő hozza haza és jövőhéten mennék el... barátokkal ki stégre inni (16. születésnapunk megünneplésére mert osztálytársam 14.-ei én meg 9.-ei) és anyum chat elt vele mondom neki hogy ha jövőhéten pénteken mennénk akkor levihetne a barátja mert ő"a jófiu" és mindent meg tesz azért hogy anyám kedvébe járjon és azt mondtam neki ha szonbaton megyünk akkor alszok mamámnál mert amúgyse alszok nála annyit és akkor alszok ott és ide hívta már pénteken közli velem este(mikor már mindenkinek van programja) hogy itt alszik mondom miért mert hogy azt mondtam hogy úgy is keveset alszok mamámnál...de vele is megkellett volna beszélni stb...és nem hiszem,hogy orvosi eset lennék mert alapból nagyon türelmes vagyok és az indulutaim is olyanok hogy még amikor az osztálytársam brahibol megüt akkor se ütök vissza mert nem szeretem a verekedést meg hidegvérű vagyok de az a stresz amit ilyenkor nem bírok levezetni azt ilyenkor nehezen bírom kezelni és erre kérnék tanácsot
2013. okt. 5. 14:54
5/17 anonim válasza:
Gondolj bele előre a történésekbe, így fel tudsz készülni hogy mik lesznek a rossz pillanatok. Ha tudod hogy egy óra múlva beléd kötnek a szokásos dolgokkal (vidd le a kutyát, többet egyél, takarítsd ki a konyhát stb..) akkor fel tudsz készülni és nem izgat hogy ki mit mond. Magyarán: vedd be a lesz@rom tablettát és tudd hogy majd ha dolgozol elmész otthonról.
6/17 anonim válasza:
A hármas okosan írta, de ha a dürohamaid nem tudod uralni, akkor mindenkép keress fel egy dilidokit, mert nem normális a viselkedésed.
7/17 A kérdező kommentje:
Igen ez így igaz anyukám felnőtt ember és joga van azzal boldognak lenni akit akar de még nem volt a palinál a pali mondhat amit akar anyukám nem látta se a gyerkeit pedig már együtt vannak 2 éve és ez a stressz nincs rajtam mikor lent vagyok ilyenkor mert akkor nem zavar mondhatni nagyívbe lesza***** ,hogy ott van.de egyedül unalmas lent ezért kéne barátokat keresnem ez is igaz ezt a dolgot halottam már nagyanyámtól tisztába vagyok mindezzel az orvost is javasolták már... gondoltam felkeresem az iskolait háthat..sajnos ebben az évbe elment az iskolánkból...
2013. okt. 5. 14:58
8/17 A kérdező kommentje:
De tudom uralni kontrolálni magam tehát ilyenkor ez tart 5 percig végig gondolom közbe,hogy biztos ezt akarom-e tenni számolok 10 mp-ig és nem megyek neki egy ember fiának ezt a dolgot apukámtól örökölhettem vagy tőle nézhettem el (nem rá akarom fogni a dolgot) amit tönkretettem a tőrrel az egy papír doboz volt és ezt is letudhatom annak,hogy eszméletlenül vonzódom a fegyverekhez(nem tartanék soha csak úgy szépek ahogy vannak) és az Assassin creed nevü játékból sikerült összeraknom a "Hidden blade" nevezetű fegyer és akko pont jött és neki mentem a papír doboznak de nyitott vagyok minden kommentelőnek és megfogadom a tanácsokat de egyenlőre csak a dilidokit kaptam :) már most sokkal nyugodtabb lettem,hogy ezt elbírtam mondani nektek :)
2013. okt. 5. 15:02
9/17 A kérdező kommentje:
a Leszarom dolog nagyon hasznos a hangos zene hallgatás és leszarom hogy szólnak hogy halkítsam le
2013. okt. 5. 15:03
10/17 A kérdező kommentje:
Akkor ha kibírom beszélni és ettől jobb akkor tényleg lehet,hogy dilidoki kéne legalább egyszer egy jó kis "agymosás" vagy lélek mosás :)
2013. okt. 5. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!