Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megfogok őrülni vagy öngyilkos...

Megfogok őrülni vagy öngyilkos leszek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kérném a segítő emberek tanácsát.Anyukámnak van egy "pasija".Van 2 gyereke és egy felesége együtt élnek igaz nem szereti a feleségét. külön vannak stb.. anyum nem volt nála még életébe.Szóval a helyzet a srácai velem egykorúak.Akárhányszor lejön bezártságot érzek mintha belennék zárva a szobámba fojtogat egy érzés néha düröhamok jönnek rám(pl fogom a tőrömet és a szekrénybe szúrom) egyszóval tombolok amiböl nem jövök ki sohase jól tanácsolták már a számolás de ha nem teszem akkor a sírásnak az érzése és az öngyilkosság jut eszembe persze vannak olyanok akik sokkal rosszabb dolog miatt lesznek öngyilkosok nem akarok az lenni csak olyan hajlamok jönnek rám.Apámhoz nem költözhetek(Alig foglalkozik velem de ha foglalkozik akkor nagyon jól csinálja csak sajnos nincs helyük pedig szívesen látna még az ottani barátnője is.bocsánat a rossz fogalmazásért meg a helyesírási hibákért de legyen mentségem az,hogy most is itt van a lakásba születés napom elött vagyunk 2 nappal anyukám most is átcseszte valamivel a fejem (ha valaki csak úgy tud segíteni,hogy elmondom mivel akkor elmondom) és most is összehúzva a torkom a érzem a szívem stb...NEM TUDOK SEHOVA MENNI!!!(Barátok nem olyanok hogy ottalvósak) akik meg olyanok azok nem itt laknak.Kérlek segítsetek nem akarok öngyilkos lenni vagy a gyogyóba kerülni..,és egyszerűen gyűlölöm...

2013. okt. 5. 14:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem élhetünk a múltban és nem élhejtük a szüleink életét sem. Bármi is volt a múltban tovább kell lépni, különben nem lesz esélyed a boldog életre.
2013. okt. 5. 15:08
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :)
2013. okt. 5. 15:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Válassz a kettő közül, ha már ez a két opció van: tehát vagy megőrülsz, vagy öngyilkos leszel :)
2013. okt. 5. 15:48
 14/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok te 0-a nagy beteg ember lehetsz ha most attól érzed magad jobban,hogy ennél értelmesebb válasz nem bírsz írni :)
2013. okt. 5. 16:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Sport. Ha más nem jut eszedbe, menj el futni a környéken, sokat tisztul a fejed tőle.
2013. okt. 12. 23:15
 16/17 MCsperX válasza:

Szia! Miért nem próbálsz először a nagymamáddal beszélni erről? Én konkrétan a dilidokis verzió előtt ezt próbálnám ki. Én a nagyimmal mindent meg tudok beszélni. A szüleimmel viszont soha semmit nem tudtam.

A sportolás is nagyon jó ötlet, nem kell semmi extrára gondolni, csak amikor úgy érzed, nagyon elég, akkor egyszerűen felkapsz valami cuccot, és lemész futni. Senkinek nem kell tudni, hogy nem sportolni mész, hanem feszültséget levezetni.

Én mondjuk hamar felkapom a vizet, nekem az is segített, hogy többször belebokszoltam a párnámba, amíg el nem fáradtam.

Minden jót neked!

2013. okt. 26. 14:50
 17/17 A kérdező kommentje:

Egy 14 éves, hisztis srác gondolatai. Ha jobban fogalmaztam volna, és a helyesírásom is meglett volna remek írok/drámatagozatos lettem volna. De így belegondolva, nem hibáztatom a kommentelőket, hisz nem jött átt valószínűleg az akkori emberi őrlődésem. Igen az ember megtudja magát "emészteni" belülről is.

Ha hasonló helyzetbe kerülnél, és tudom sok ilyen ember van, ne hallgassa a kommentelőkre, nem feltélenül beteg az elméd. Nem vagy rossz ember. Nem láthatunk beléd, ahogy ők se láttak belém. Nem tudhatjuk egy ember társunk min megy át, egy apró cserpő probléma másnak egy világ tragédia is lehet. Ne ide fordulj segítségért!

Először, formáld újra magad. Bár az élet nem egy videójáték ahol gombnyomásra változnak a dolgok hidj magadban. Változtasd meg a felfogásod. Azóta is ingerült ember vagyok (bár ez akkor se látszott rajtam és most se, csak az itthoni környezetben). De tudom kontrolálni, sose voltam közveszélyes, inkább csak önveszélyes. Bár így belegondolva, csak hiszti volt az egész, amit én akkor igazán fájdalomnak éreztem. Gondolj arra, hogy idővel felnősz, változol, barátaid lesznek, embereket értékelsz majd újra. Érettségid és diplomád is lehet. Munkád lesz, és lesz saját életed. De ehez, neked kell máshogy...máshogy látnod, ezt az egybeforrt hatalmas világot. Akkor pedig, ezekfőlé az emberek felé tudsz emelkedni LÉLEKBEN, hogy igazabb, és teljesebb ember legyél. De ezt sose hangoztasd, csak hagyd ott egy régolvasott, elfeledett , elmúlt emlékfolton.

2020. máj. 1. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!