Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az baj ha férfi létemre...

Az baj ha férfi létemre szeretem a természetet, a virágokat és az állatokat?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Mielőtt valaki megkérdezné, nem vagyok meleg!

2016. márc. 28. 09:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%
Hát az én szememben meg az nem férfi aki belerúg a macskába vagy nem lehet rávenni egy sétára a természetben.
2016. márc. 28. 10:19
 12/24 anonim ***** válasza:
96%
2,5,8,10 - egészen biztos hogy ti súlyosan aberráltak vagytok, és vonuljatok vissza saját magatokba, mert ez a melegezés már szánalmas... Jobbulást nektek.
2016. márc. 28. 10:24
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

12: Jó lenne ha nem melegítenéd tovább ezt a meleg kérdést, mert felmelegszel...melegen ajánlom.

szarkazmusról hallottál már? ti buták vagytok, nem melegek, bár lehet mind2

2016. márc. 28. 10:26
 14/24 A kérdező kommentje:
Ha nekem a szép nőkre áll fel akkor meleg vagyok???? :D
2016. márc. 28. 10:26
 15/24 anonim ***** válasza:
89%
13 a szarkazmusról hallottam már, de ez nem az, amit műveltek, hanem röviden: szar. És aberráltságotok erős bizonyítéka.
2016. márc. 28. 10:33
 16/24 anonim ***** válasza:

Többiek nem gondolkodnak, aki így kérdez, az nem meleg, csak vlszínűleg mikor mesélt vkinek, hogy szereti a természetet stb, akkor lemelegezték, és most megerősítésre vár innen, hogy mit gondolunk mi.

Előbb írtam már nem vagy meleg, mint ahogy írtam, az ilyen szakmában dolgozó férfiak sem. Lol

2016. márc. 28. 11:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem érdeklődéshez nemi identitást társítani az eléggé hülye dolog. Mindenkit az érdekel, ami örömet okoz neki, ettől senki nem lesz meleg vagy férfias vagy akármi. Nem is értem ezt a gondolkodást, a kérdező is eléggé aberrált lehet, ha ilyen kérdés megfogalmazódik benne.
2016. márc. 28. 11:32
 18/24 anonim ***** válasza:
a válaszolók egyike sem gondolta komolyan, hogy meleg olvassátok már még egyszer végig, az a nyomorék aberrált, aki emiatt felkapja a vizet...kedves suttyó, idióta, gyökér 17es például :D
2016. márc. 28. 11:36
 19/24 anonim válasza:
Dehogy baj!
2016. márc. 28. 12:08
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem vagy az. Én durvább dolgokat is szeretek, mégsem vagyok meleg. Mindenki mást szeret, még jó, hogy nem vagyunk egyformák.
2016. márc. 28. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!