Szeretőktől kerdeznem h hogy viselik h masodik helyen vannak? Ferfi nem veluk megy vacsorazni, nem veluk alszik, nem veluk megy nyaralni? Elmenyek, tapasztalatok erdekelnenek.
Jól van utolsó, nem ez volt a kérdés.
Kérdezőnek: én sosem vágyakoztam ilyenek után, tudtam, hogy mi csak 'arra' kellünk egymásnak... Az ilyen együttalvásokra, összebújásokra, nyaralásokra ott van a feleség.
Attól h vki szerető, korántsem biztos,h szerelmes, és minden vágya,h együtt vacsorázzon v nyaraljon a pasival. Persze a szappanoperákban ez a klasszikus felállás, és nyilván a valóságban is sok ilyen eset van. A huszas éveim elején én is voltam szerető, de sose akartam volna komolyabb kapcsolatot az illetővel. Én egy ideje szingli voltam, ő meg nagyon nyomult. Teljesen laza kapcsolat volt, jól éreztük magunkat. Sőt, én néha pont azt éreztem, h ő van rosszabb helyzetben. Én sokat jártam el, buliztam, utazgattam barátokkal, míg neki otthon "kellett" vacsoráznia.
Szóval itt is igaz, ami minden emberi kapcsolatnál; minden eset más és más.
#4-es jól kifejtette. Egyrészt van, aki nem szerelmes, csak jól érzi magát.
Másrészt, aki szerelmes, az rosszul, de elviseli. Mivel nincs tartása, így arra a pár órára elfejeti a dolgot, amíg használják.
Azert ehhez is ket ember kell. Ha nem x novel csalja meg az asszonyt, akkor y-al fogja. Tehat a ferj ugyanolyan hibas.
Koszonom a valaszokat.
Amugy nalam is ugy indult h csak szex, de bar szerelmes nem vagyok, de megis utalom h a felesegevel van, vele barmikor lehet, velem nem. Lehet, ki kene lepnem ebbol minel hamarabb.
Szarul viseltem. Vagyis sehogy, mert szerelmes lettem utana lett szex is. En ezzel befejezettnek nyilvanitottam a sajat kapcsolatom es ezt vartam vilna el a masik feltol is. Ezert amikor en nekem mar nem volt "masik", neki meg ott volt a feleseg, akkor orjitoen nehez lett elviselni.
Legrosszabb az volt, amikor kijelentette miert ne szexelhetne addig a felesegevel, amigy jogilag egyutt vannak? Hiszen neki az jar.
Itt tudtam vege van.
Utolag kiderult nem egyedul voltam szereto se kb. a negyedik voltam a rangsorban csak a legbutabb, aki "szerelmes is volt".
Szallj ki amig nem keso es nem vesz karba x honapod es eved...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!