Nem rég derült ki számomra, hogy szuperérzékeny vagyok. Van köztetek olyan aki szuperérzékeny? Érdekelnének a személyes tapasztalatok erről.
Én ebben a percben tudtam meg...
Nem ismertem ezt a kifejezést, rákerestem, kitöltöttem egy tesztet, és döbbenetes, hogy mennyire illett rám a meghatározás. Nem tudtam, hogy ennek van ilyen szakszerű megnevezése, azt hittem, ez valami jellemhiba, amin javítanom kell. Viszont ezek után lehet, hogy el kell fogadnom, hogy ilyen típus vagyok, és nem ostorozni magam miatta...
"+ most vagy mindegyik válaszban ott van a szarkazmus vagy csak én vagyok a hülye..."
Rossz ilyet mondani, de sajna utóbbi az igaz, mert én komolyan írtam a válaszom. XD
Én is az vagyok, de már régóta tudom. Van sok jó és rossz oldala is.
Jó benne pl. az, hogy a hangulatok, érzelmek széles skáláját tudom megélni, mélyen átérzem mások helyzetét, olyan összefüggésekre leszek figyelmes, amik másnak fel sem tűnnek, művészi hajlamaim vannak...
Rossz, hogy mindent drámaian kezelek, rágörcsölök a dolgokra, hangulatember vagyok és sokat szenvedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!