Nagyon vékony ferfiak ti nyáron hogy mentek az utcan?
bal-jobb-bal-jobb
évezredek óta a legjobb módszer, soványaknak is
Teljesen mindegy, hogy hova teszed a kezed.
Aki meg beszól azért, mert sovány vagy, azt hagyd, csak saját magát minősíti vele. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy milyen a testalkatod. Oké, a szüleidnek mondjuk lehet, ha aggódnak érted, de egy random ismeretlentől bunkóság egy ilyen beszólás.
Sz@rd le, hogy ki mit gondol, ne hogy már te legyél hibás, mert hozzám hasonlóan silány géneket örököltél a szüleidtől (gondolom te is csak szökő évente tudsz felszedni 2-3 kilót, ami el is tűnik, amint azonnal kell valamit dolgozni/pörögni). Viszont van egy tuti tippem: Vegyél magadnak egy elegáns hosszú ujjú slim fit inget és hajtsd fel az ujját, így a lazább viselet miatt kevésbé fog feltűnni a vékony karod, simán zsebre tudod dugni a kezedet egy sötétebb farmerbe és legalább nem fogsz úgy kinézni, mint egy általános iskolás, de feltétlenül stílusos legyen, ne ilyen 70-es évekbeli cucc. Én néhány éve már mindig csak ingben járok nyáron és sokkal jobban érzem magamat, mint amikor olyan S-es pólókat hordtam, amiben úgy néztem ki, mint egy vállfa és egy kisebb széllökés után is majdnem leszaladt rólam a póló. Kb. ilyesmire gondoltam, amit hordj: [link]
Ez egy sötétebb szűk farmerhez tökéletes. Ha sovány vagy, akkor véletlenül se hordj bő ruházatot, mert bár a slim fit cuccokban is látszani fog, hogy vékony vagy, de legalább sokkal stílusosabban fogsz kinézni. A kis termetű ázsiaiak is így öltözködnek. Ja és ha nagyon "könnyű" a karod, akkor próbálj valamit mindig fogni: telefon, oldaltáska stb.
Matrózlépésben, öten-hatan is.
Ettől betonkeménynek érezzük magunkat, ráadásul képesek vagyunk elfoglalni a járda felét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!