Férfiak! Nektek melyik alak jön be jobban, az elég vékony, akinek alig van feleslege vagy az enyhén telt, akinek már jócskán vannak párnácskái?
Figyelt kérdés
2014. nov. 22. 16:50
1/5 anonim válasza:
A normális, aki nem is túl vékony, tehát nem kis 13 éves gyerek teste van, de nem is nagydarab, hájas. Nem baj, ha nem nagyon vékony, de nem mindegy, hogy arányos-e vagy sem, vagy feszes-e vagy szétfolyós hájas.
2/5 anonim válasza:
Utolsó kivételével mindegyik.
18f
3/5 anonim válasza:
mi férfiak (15/F),pont úgy vagyunk a csajokkal,mint a csajok a pasikkal,van akinek ezek tetszenek,jobban,és van akiknek azok tetszenek jobban,
4/5 anonim válasza:
15/f megmondta a tutit. Nekem speciel általában a vékony lányok jönnek be, de volt már olyan is, aki után megfordultam az utcán, pedig alapvetően ,,nem az esetem". Sok múlik a kisugárzáson is.
19/f
5/5 anonim válasza:
A vékony. De minden férfi más. 23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!