Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A ronda nők hogyan "élik túl"...

A ronda nők hogyan "élik túl" a mindennapokat?

Figyelt kérdés

Azokat a sorstarsaimat kerdezem, akiknek hozzam hasonloan ezt meg is mondjak a szemukbe idegenek az utcan ("fuj, de ronda vagy" vagy csak kirohognek), es nem tudnak ellene tenni (plasztikai mutet segitene csupan). Nalam ugyanis ez a dolog atcsapott ongyuloletbe es panikrohamokba, par honap mulva kezdem a pszichoterapiat emiatt. Ti ezt hogyan dolgozzatok fel? Ha mar az emberek velemenyen nem valtoztathatok, akkor a sajat gondolkodasomat kell atalakitanom.

Sokan sirnak itt Gyakorin, hogy a nok kegyetlenek a ronda ferfiakkal, de ez forditva is igaz. Szerintem nincs gusztustalanabb dolog, amit egy nonek mondani lehet, mint hogy csunya.

23N

2016. márc. 27. 01:39
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Ez egy jó mondás, és tényleg van benne valami. :D
2016. márc. 27. 14:35
 22/34 anonim ***** válasza:
71%
Hidd el, ahogyan neked, úgy a ronda férfiaknak (elsősorban az alacsony pasiknak) is pokoli érzés, ha megaláztatásban részesülnek, de a durva beszólásnál már csak egyvalami rosszabb: ha az emberek levegőnek néznek téged. Ezt sajnos mindennap megtapasztalom. Szóval amíg legalább téged észrevesznek az emberek, addig fogd fel pozitívumként a "véleményeket", próbálj gyűjteni plasztikai sebészre (persze ha más módon nem tudsz alakítani a külsődön, mint pl. haj, smink stb.) és hordj szép ruhákat. Mondjuk én még igazán ronda nők nem láttam a te korodban, szóval nem hiszem, hogy olyan nagy megoldhatatlan problémád lenne. Persze egy privát kép alapján többet tudnék segíteni. Sajnos ez egy borzasztóan igazságtalan világ, ahol minden a külsőségekről szól és anélkül csak nagyon speciális esetben tudsz érvényesülni.
2016. márc. 27. 15:29
 23/34 Sunshinedoll ***** válasza:
63%

Figyelj, nem elvárás szépnek lenni, nem vagy köteles senkinek a szépérzékét stimulálni, nem azért vagy a világon, hogy szép legyél, vagy mások örömmel nézzenek rád. Az emberek gyökerek, mindig lesz valami, ami miatt b-sztassanak, aki akar, mindig talál benned valamit, ha jól nézel ki, akkor rád mondják, hogy felszínes buta r-banc vagy, soha nem leszel olyan, hogy mindig mindenki csak dicsérjen.

A terápia segíthet neked megváltoztatni a gondolkodásodat, nem tartozol a világnak semmivel, főleg nem azzal, hogy az szépnek tartson. A szépség relatív, sokféle szép létezik, de ezzel együtt fontos az is, hogy nem baj, ha valaki nem szép. Ettől még egy ember ugyanolyan értékes, lehet vicces, okos, jólelkű, kedves stb. A szépség csak egy dolog, de nem határoz meg valós értéket, bár nyilván privilégiumnak számít, ha valakit általánosan szépnek találnak.

2016. márc. 27. 15:31
 24/34 anonim ***** válasza:
94%

A legdurvább az ilyen kérdésekben, hogy mindig tele van olyan válaszokkal, hogy biztos nem igaz, rosszul látod magad.

Egy csapat idegen jobban akarja tudni, mint a kérdező, aki 24/7-ben a saját testében él, 23 évnyi tapasztalattal.

Ez is baromi megalázó, semmibe venni a fájdalmát.

2016. márc. 27. 16:04
 25/34 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom te hogy vagy ezzel kedves kérdező, de én nem olyan rég elgondolkodtam ezen. Én is csúnyának éreztem magam aztán belegondoltam, hogy én csúnya fiút nem is szoktam látni akkor csúnya lány miért lenne? Nem vagyok szép, de csúnya se. Végülis csak avval különbözöm a többi lánytól, hogy nem festem magam, ami által ugye ők szépnek tűnnek. 15/l
2016. márc. 27. 17:39
 26/34 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Én a beszólások ellen úgy védekezem, hogy zenét hallgatok. Viszont a tájékozódáshoz ki kell nyitnom a szemem, és figyelnem a forgalmas utcán. Nincs olyan irány, ahol ne akadnék rajtam szörnyülködő ember látványába. Borzasztóan rosszul esik nekem is.

Nem tudom figyelmen kívül hagyni, mert nincsenek barátaim, akik elfogadnának (sajnos más szempontokból sem vagyok olyan, mint a többség).

2016. márc. 27. 18:22
 27/34 anonim ***** válasza:
Tehát se a család, se a barátok nem tudnak.segíteni, ha valaki a szépség miatt cikizik. Értem. Jófajta családi hangulat lehet felétek...
2016. márc. 27. 19:54
 28/34 MZ.per.X ***** válasza:
91%

"11-es: a ronda ferfiakra azt mondjak, karakteresek."

Ja addig amíg a szemembe mondja ezt, addig lehet ezt mondja. Aztán ha hátat fordítok akkor már fél füllel azt hallom ahogy undorodva, lekezelően beszél rólam a barátnőjének hogy milyen ronda vagy épp ocsmány vagyok.

"ha az emberek levegőnek néznek téged"

Na igen, ez mondjuk sokkal inkább szíven szúr engem is. Kb úgy viselkednek mint amikor egy hajléktalan kopogtat az autó ablakán, a sofőr meg csak meredten bámul maga elé. És totál megalázó érzés, hogy belül egy teljesen normális ember van, akit kb napi szinten leszólnak, és megaláznak, kigúnyolnak csak a külseje miatt.

Engem ez zavar, hogy csak a külső miatt úgy kezelik az embert mint valami állatot, vagy alacsonyabb rendű lényt, vagy mint egy visszamaradottat. Holott belül ő is pont ugyanolyan ember.

2016. márc. 28. 00:54
 29/34 anonim válasza:
75%

Utcán soha nem szóltak (még) be, leginkább randikon aláztak a pasik, és az a legbosszantóbb, hogy ezek a férfiak előtte neten siránkoztak milyen rondák, nem kellenek senkinek, satöbbi... Aztán ehhez képest még neki álltak feljebb, hogy én milyen csúnya vagyok. Pedig az évek alatt elég sokat próbáltam "javítani" magamon (kondi,smink,öltözködés).

Nem tudom mit kéne még tennem ahhoz, hogy "kelljek" valakinek, már eléggé el vagyok keseredve, nagyon vágyom egy társra, csak sajnos kb mindenki a külsőségekre megy, és várja,hogy a tökéletes cicababa rányomuljon :(.

Amúgy barátaim, ismerőseim szerint csinos vagyok, minden nap próbálják turbózni az önbizalmamat, de ennyi csalódás után nehéz elhinni, hogy szép vagyok.

2016. márc. 28. 21:07
 30/34 anonim ***** válasza:
77%

"Engem ez zavar, hogy csak a külső miatt úgy kezelik az embert mint valami állatot, vagy alacsonyabb rendű lényt, vagy mint egy visszamaradottat. Holott belül ő is pont ugyanolyan ember."

Teljesen igazad van.

Mégis az jutott eszembe, amikor főleg férfiak kiírnak kérdéseket, hogy a kövér/csúnya nőknek mire fel van önbizalmuk. Mintha a szép külső feljogosítana bárkit, hogy olyan ocsmány módon viselkedjen, ahogy akar.

Őket kéne számon kérni, és nem istenségként kezelni őket a jó genetikájuk miatt.

2016. márc. 28. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!