Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A ronda nők hogyan "élik túl"...

A ronda nők hogyan "élik túl" a mindennapokat?

Figyelt kérdés

Azokat a sorstarsaimat kerdezem, akiknek hozzam hasonloan ezt meg is mondjak a szemukbe idegenek az utcan ("fuj, de ronda vagy" vagy csak kirohognek), es nem tudnak ellene tenni (plasztikai mutet segitene csupan). Nalam ugyanis ez a dolog atcsapott ongyuloletbe es panikrohamokba, par honap mulva kezdem a pszichoterapiat emiatt. Ti ezt hogyan dolgozzatok fel? Ha mar az emberek velemenyen nem valtoztathatok, akkor a sajat gondolkodasomat kell atalakitanom.

Sokan sirnak itt Gyakorin, hogy a nok kegyetlenek a ronda ferfiakkal, de ez forditva is igaz. Szerintem nincs gusztustalanabb dolog, amit egy nonek mondani lehet, mint hogy csunya.

23N

2016. márc. 27. 01:39
1 2 3 4
 11/34 MZ.per.X ***** válasza:
78%

"Szerintem nincs gusztustalanabb dolog, amit egy nonek mondani lehet, mint hogy csunya."

Egy férfinak sem esik jobban hidd el.

Én is mindig megkaptam ismerőstől, ismeretlentől hogy ronda vagyok, a nők is visszautasítóak, még a csúnyábbak is szőke herceget akarnak. De volt már olyan, hogy ülök buszon, és előttem ülő nő a gyerekének "nézd milyen csúnya bácsi"...hát azt hittem ott helyben leb..szok neki egyet.

Mostanra igazából úgy vagyok, hogy elfogadtam hogy ez van, és kész, kerülöm az embereket, nem alakítok ki kapcsolatokat, és kialakítottam a saját életemet. Úgy fogom fel az életet, hogy amit akarok, azt megcsinálom egyedül is, és nincs szükségem másokra. Plusz próbálom a külsőm határozott fellépéssel és kiállással kompenzálni, szebb nem leszek tőle, de legalább nem merik majd a szemembe mondani.

2016. márc. 27. 13:39
 12/34 anonim ***** válasza:
57%
11-es: a ronda ferfiakra azt mondjak, karakteresek. A nok meg csak rondak :D nekem mindenesetre sose jottek be a szepfiuk.
2016. márc. 27. 13:50
 13/34 anonim ***** válasza:
58%
Teljesen egyetértek veled 11-es azért mert velem is ugyanez a helyzet, és én is egyedül vagyok, mondjuk nekem is nem is hiányzik senki, amúgy is olyan vagyok mint a remete.
2016. márc. 27. 14:14
 14/34 anonim ***** válasza:
24%
RemeteKlub,ti hany evesek vagytok?
2016. márc. 27. 14:19
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 éves vagyok.
2016. márc. 27. 14:22
 16/34 anonim ***** válasza:
24%
O hat az meg nagyon fiatal :)
2016. márc. 27. 14:23
 17/34 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy fiatal vagyok :), de ha egyszer a sors ilyen külsővel áldott meg :). De már elfogadtam magamat.
2016. márc. 27. 14:24
 18/34 anonim ***** válasza:
Meg elotted az egesz elet! :) az en baratnoim pl. szinte kivetel nelkul a dagi fiukra buknak. Nekem a gebek jonnek be :D
2016. márc. 27. 14:27
 19/34 anonim ***** válasza:
94%

Majd csak lesz valahogy, szerencsére vannak céljaim és hobbijaim amik lefoglalnak. :)

Egyébként kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

2016. márc. 27. 14:30
 20/34 anonim ***** válasza:
82%

Koszonom, aranyos vagy. Neked is!

Sztem csak a nihil meg a gonoszsag taszito, minden mas lehet vonzo :)

2016. márc. 27. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!